Velkommen til

Massey University, Auckland

New Zealand, er et sandt paradis for naturelskere. Til de modige, der er klar på et eventyr langt væk hjemmefra venter der smukkeste alper, gletsjere, varme ferskvands kilder, strande og et varmt samt venligt folkefærd. Fordyb dig med egne oplevelser i den unikke New Zealand kultur imens du bliver klogere fagligt, forbedrer dit engelske og udforsker dagligdagen i et af de mest veludviklede lande på kloden.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Massey University, Auckland, er et af 3 campusser i New Zealand. Du kan også læse i hovedstaden Wellington og det naturrige Palmerston North.

Massey University, Auckland, er lokaliseret i rolling parkland på Aucklands smukke nordlige kyst. Universitets Auckland campus, også kendt som "Albany campus" rummer knap 7000 studerende fra mere end 70 forskellige studier. Det er kendt som et moderne og innovativt campus med arkitektur inspireret fra det spanske.

Campus er beliggende i New Zealands nyeste og mest moderne studiemiljø, ved siden af North Harbour Stadium og landets største shopping center. Campus er 20 minutter væk fra Aucklands city centrum via offentlig transport og blot en 5 minutters cykeltur fra stranden. Massey University er også et knudepunkt for både sociale -og sportslige events, der ofte minde om dem man ser i film, hvilket giver den ultimative study abroad følelse.

Du kan med god grund glæde dig til Massey University, Aucklands´s state-of-the-art naturvidenskabelige labs, der komplementerer det nye "Student Central Complex" i hjertet af campus. Yderligere, er universitet kendt for sin high-tech business incubator, bedre kendt som e-centret, der har til formål at forme New Zealands fremtid indenfor forretningsverden. Universitetets "Trading Room" indeholder Bloombergs finanselle terminaler, live oversigt over aktiemarkedet, analyse feeds og splinternye skærme.

For at være helt sikker på, at universitetet er gearet op med det nyeste af det nye, har Massey University's Auckland campus indgået partnerskaber med nogle af de største teknologi parker i New Zealand.

Undervisningens klassestørrelse varierer på baggrund af, hvad man læser, så man kan både komme til undervisning i et auditorium såvel som i mindre klasser. Det giver gode omstændigheder, for at møde en masse nye mennesker og få nye venner fra hele verden.

Om byen 🌇

Rangeret som blandt Lonely Planet´s top 10 bedste rejsedestinationer, og kendt som New Zealands største og mest multikulturelle by, er der meget at opleve for internationale studerende. Byen er landets kommercielle -og økonomiske centrum, og er anerkendt som et af de bedste byer i verden at bo i, takket været det moderne og sofistikerede miljø, gode klima og utallige aktiviteter at nyde godt af i fritiden.

Som klodens senest opdagede land, er New Zealand og Auckland kendt som et multikulturelt mix fra Mäori, Stillehavsøerne, Asien og europæiske kulturer, der beriger byen med en bred vifte af udsøgt mad, kulturel diversitet og åbenhed blandt de lokale.

Auckland er som bekendt omringet af vand og dermed kendt som en sejle by, da der gennem deres 3 havne sejler hundredevis af yachts, som giver en flot udsigt udover vandet for de 1,5 millioner indbyggere i byen.

Storbyen er pyntet med skyskrabere, men blot en halv time væk fra city centrum, kan du opleve bjerge, strande, vulkaner og mere end 50 forskellige nærliggende øer.

Bolig 🏠

Halls of residence and apartments

At bo i Massey hall of residence giver dig den ultimative følelse af at være inkluderet i et ægte student community. Det giver dig fantastiske muligheder for at etablere et studieliv, hvor du møder mennesker fra hele verdenen.

Boligerne kan fås både med -og uden måltider inkluderet. Der er 24/7 dedikeret og professionelt personale tilgængeligt for alle beboere. Der vil være et team, der også bor i studieboligerne, som byder studerende velkommen, hjælper dem hvis nødvendigt, skaber trygge rammer og er et sjovt selskab.

Det er dog vigtigt at notere, at boligerne er røgfrie, og nogle af dem er alkoholfrie. Beboere er selv ansvarlige, for at rengøre deres egne studieboliger, og naturligvis oprydning efter sig selv i fællesarealerne.

Se mere her.

Homestay

Homestay muligheden er for dig, der gerne vil have en autentisk oplevelse hos en lokal familie fra New Zealand. Du bliver et medlem af en familie, som støtter dig fra start til slut under dit study abroad eventyr.

Studerende, der benytter sig af homestay muligheder får sit helt eget fuldt møblerede værelse. Dette inkluderer:

· Seng med betræk der bliver vasket ugentlig

· Skrivebord med stol og lampe

· Puder, tæpper og håndklæder

· Gaderobe skab og skuffer

· Ubegrænset internet

Yderligere, er der adgang til køkken, badeværelse, toilet, vaskerum, stue og spiserum. Nogle homestay familier har flere værelser så man kan dele sin homestay oplevelse med en anden studerende. Familierne er nøje udvalgt og har flere års erfaring som værtsfamilier for internationale studerende.

Se mere her.

Off-campus bolig

Det er naturligvis også muligt at finde noget privat såsom en lejlighed, hus eller værelse. Det er sågar en mulighed at leje et værelse i et hostel eller lejlighed med eller uden roommates på følgende links:

Det er dog vigtigt at være sikker på troværdigheden af udlejeren samt at læse kontrakten nøje igennem inden man sætter underskrift på kontrakten, når man søger bolig udenfor universitets egne studieboliger og samarbejdspartnere.

Skulle du være usikker omkring nogle elementer af udlejning af privat bolig, er det altid en god idé at kontakte selskabet/personen du udlejer fra eller eventuelt kontakte Tenancy Services New Zealand.

Se mere vigtig information her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Massey University, Auckland

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Massey University, Auckland

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I enjoyed, a wide range of things in New Zealand including; being trained, coached and mentored by lecturers who have passion for excellency at skills and knowledge transferring. The mode of teaching at Massey is really tailored in such a way that it makes you employable or ready to set own business" - Adnan M.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Massey University, Auckland

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?