Velkommen til

Massey University, Auckland

New Zealand er et sandt paradis for naturelskere. Til de modige der er klar på et eventyr langt væk hjemmefra venter der de smukkeste alper, gletsjere, varme ferskvands kilder, strande og et varmt samt venligt folkefærd. Fordyb dig med egne oplevelser i den unikke New Zealandske kultur samtidigt med at du bliver klogere fagligt, forbedrer dit engelske og udforsker dagligdagen i et af de mest veludviklede lande på kloden.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

Massey University´s Auckland campus er et af 3 campusser, hvoraf de to andre er beliggende i hovedstaden Wellington og det naturrige Palmerston North.

Masse University, Auckland, er lokaliseret i rolling parkland på Aucklands smukke nordlige kyst. Universitets Auckland campus, også kendt som "Albany campus" rummer knap 7000 studerende fra mere end 70 forskellige studier. Det er kendt som et moderne og innovativt campus med arkitektur inspireret fra det spanske.

Det er beliggende i New Zealands nyeste og mest moderne studiemiljø. Campus er fint beliggende ved siden af North Harbour Stadium og landets største shopping center. Udover at være 20 minutter væk fra Aucklands city centrum via offentlig transport, er campus også lokaliseret blot en 5 minutters cykeltur fra stranden. Massey University er også et knudepunkt for både sociale og sportslige events der giver den ultimative study abroad følelse, da de ofte minder om dem man ser i film.

Du kan med god grund glæde dig til Massey University, Aucklands´s state-of-the-art naturvidenskabelige labs der komplementerer det nyligt åbnede "Student Central Complex" i hjertet af campusset. Yderligere, er universitet kendt for sin high-tech business incubator, som er kendt som e-centret der har til formål at forme New Zealands fremtid indenfor forretningsverdenen. Universitetets "Trading Room" indeholder Bloombergs finanselle terminaler, live oversigt over aktiemarkedet, analyse feeds og splinternye skærme.

For at være helt sikker på at universitetet er gearet op med det nyeste af det nyeste, har Massey University's Auckland campus indgået partnerskaber med nogle af de største teknologi parker i New Zealand.

Undervisningens klassestørrelse varierer på baggrund af hvad man læser, så man kan både komme til undervisning i et auditorium såvel som man kan komme til at blive undervist i mindre klasser. Det giver gode omstændigheder for at møde en masse nye mennesker og stifte venskaber med folk fra hele verdenen.

Om byen 🌇

Rangeret som blandt Lonely Planet´s top 10 bedste rejsedestinationer og kendt som New Zealands største og mest multikulturelle by, er der meget at opleve for internationale studerende. Byen er landets kommercielle og økonomiske centrum, og er anerkendt som et af de bedste byer i verdenen at bo i, takket været det moderne og sofistikerede miljø, gode klima og utallige mulige aktiviteter at nyde godt af i fritiden.

Som klodens senest opdagede land, er New Zealand og Auckland kendt som et multikulturelt mix fra Mäori, Stillehavsøerne, Asien og europæiske kulturer der beriger byen med en bred vifte af udsøgt mad, kulturelle knudepunkter samt omstændigheder hvor diversitet og interaktion er opfordret.

Auckland er som bekendt omringet af vand og dermed kendt som en sejle by da der gennem deres 3 havne sejler hundredevis af yachts igennem, som giver en flot udsigt udover vandet for de 1.5 million indbyggere i byen.

Som et af de få vibrerende storbyer med skyskrabere i verdenen, er det blot en halv time væk fra city centrum, at du kan opleve bjerge, strande, vulkaner og mere end 50 forskellige nærliggende øer.

Bolig 🏠

Halls of residence and apartments

At bo i Massey hall of residence giver dig den ultimative følelse af at være inkluderet i et ægte student community. Det giver dig fantastiske muligheder for at etablere et studieliv hvor du møder mennekser fra hele verdenen.

Boligerne kan fås både med og uden måltider inkluderet. Der er 24/7 dedikeret og professionelt personale tilgængeligt for alle beboere. Der vil være personale der også bor i studieboligerne som byder studerende velkommen, hjælper dem hvis nødvendigt og skaber et trygt og sjovt selskab.

Det er dog vigtigt at notere at boligerne er røgfri, og nogle af dem er alkoholfrie zoner. Beboere er selv ansvarlige for at rengøre deres egne studieboliger, og naturligvis oprydning efter sig selv i fællesarealerne.

Se mere her

Homestay

Homestay muligheden er for dig der gerne vil have en autentiske oplevelse hos en lokal familie fra New Zealand. Du bliver et medlem af en familie som støtter dig fra start til slut under dit study abroad eventyr.

Studerende der benytter sig af homestay muligheder får sit helt eget fuldt møblerede værelse. Dette inkluderer:

· Seng med betræk der bliver vasket ugentlig

· Skrivebord med stol og lampe

· Puder, tæpper og håndklæder

· Gaderobe skab og skuffer

· Ubegrænset internet

Yderligere, er der adgang til køkken, badeværelse, toilet, vaskerum, stue og spiserum. Nogle homestay familier har flere værelser så man kan dele sin homestay oplevelse med en anden studerende. Familierne er nøje udvalgt og har flere års erfaring som værtsfamilier for internationale studerende.

Se mere her

Off-campus bolig

Det er naturligvis også muligt at finde noget privat såsom en lejlighed, hus eller værelse. Det er sågar en mulighed at leje et værelse i et hostel eller lejlighed med eller uden roommates. Det er dog vigtigt at være sikker på troværdigheden af udlejeren samt at læse kontrakten nøje igennem inden man sætter underskrift på kontrakten, når man søger bolig udenfor universitets egne studieboliger og samarbejdspartnere.

Skulle du være usikker omkring nogle elementer af udlejning af privat bolig, er det altid en god idé at kontakte selskabet/personen du udlejer fra eller eventuelt kontakte Tenancy Services New Zealand

Se mere vigtig information her

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dække hele eller dele af hele studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Uniclub+ brugere får endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste de kan søge.

Se her hvordan


Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Brug beregneren nedenunder for at se, om udlandsstipendiet dækker hele din studieafgift. Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Raterne nedenfor er pr. semester.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Nødvendig 🔖

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

Massey University, Auckland

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I enjoyed, a wide range of things in New Zealand including; being trained, coached and mentored by lecturers who have passion for excellency at skills and knowledge transferring. The mode of teaching at Massey is really tailored in such a way that it makes you employable or ready to set own business" - Adnan M.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Massey University, Auckland

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?