Velkommen til

Massey University, Palmerston North

New Zealand er et sandt paradis for naturelskere. Til de modige, der er klar på et eventyr langt væk hjemmefra venter der smukkeste alper, gletsjere, varme ferskvands kilder, strande og et varmt samt venligt folkefærd. Fordyb dig med egne oplevelser i den unikke New Zealands kultur imens du bliver klogere fagligt, forbedrer dit engelske og udforsker dagligdagen i et af de mest veludviklede lande på kloden.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Massey University, Palmerston North campus er blot et ud af 3 i New Zealand. Du kan også læse i hovedstaden Wellington og storbyen Auckland.

Massey University, Palmerston North, er også kendt som "The Manawatü campus" og huserer 6000 studerende, der læser indenfor studiefelter såsom business, humaniora, samfundsfag samt naturvidenskab.

The Manawatü campus er kendt som New Zealands centrum for læring og research indenfor videnskaber som landbrug, dyr, biologi, fødevareteknologi, veterinær og bioteknologi. Massey University er nyligt anerkendt som værende blandt de top 3% bedste universiteter i verdenen.

Universitetets campus tilbyder ganske fine on-campus kollegieværelser til favorable priser med gratis bus service, der dækker de vigtigste dele af Palmerston North.

Universitetets campus giver dig gode omstændigheder for at få nye venner og udvide dit netværk. The Manawatü campus på Massey University har en bred vifte af klubber og foreninger tilgængelige og der er fri adgang til et prisvindende recreational center, sportsklubber og en olympisk atletik bane.

Undervisningen foregår i mindre klasser for at studerende får mere kvalitet i undervisningen og et tættere fællesskab med sine medstuderende.

Om byen 🌇

Palmerston North er den mest SU-venlige studieby i hele New Zealand. Byen er en vaskeægte studieby, da 40% af indbyggerne er studerende. Palmerston North er med sine 80.000 indbyggere den 8. største by i New Zealand.

Som populær studieby har byen udviklet sig inden for områder såsom kunst, underholdning og sport men har formået at bevare sin venlige og varme kernekultur. Byen byder på caféer, restauranter, der tilbyder udsøgte delikatesser fra hele verdenen og massevis af udendørs eventyr. Palmerston North er vældig nem at komme rundt i til fods, cykel og et effektivt netværk af offentlig transport.

Studerende i Palmerston North har gode muligheder for udendørs aktiviteter med spektakulære udsigter, som starter fra Tararua og Ruahine og strækker sig hele vejen ned til kysten med lokale sand strande.

Bolig 🏠

Halls of residence and apartments

At bo i Massey hall of residence giver dig den ultimative følelse af at være inkluderet i et ægte student community. Det giver dig fantastiske muligheder for at etablere et studieliv, hvor du møder mennekser fra hele verdenen.

Boligerne kan fås både med og uden måltider inkluderet. Der er 24/7 dedikeret og professionelt personale tilgængeligt for alle beboere. Der vil også være et team, som bor i studieboligerne, der byder studerende velkommen, hjælper dem hvis nødvendigt, skaber trygge rammer og et sjovt selskab.

Det er dog vigtigt at notere at boligerne er røgfri, og nogle af dem er alkoholfrie zoner. Beboere er selv ansvarlige for at rengøre deres egne studieboliger, og naturligvis oprydning efter sig selv i fællesarealerne.

Se mere her.

Homestay

Homestay muligheden er for dig, der gerne vil have en autentisk oplevelse hos en lokal familie fra New Zealand. Du bliver et medlem af en familie, som støtter dig fra start til slut under dit study abroad eventyr.

Studerende der benytter sig af homestay muligheder får sit helt eget fuldt møblerede værelse. Dette inkluderer:

· Seng med betræk der bliver vasket ugentlig

· Skrivebord med stol og lampe

· Puder, tæpper og håndklæder

· Gaderobe skab og skuffer

· Ubegrænset internet

Yderligere, er der adgang til køkken, badeværelse, toilet, vaskerum, stue og spiserum. Nogle homestay familier har flere værelser så man kan dele sin homestay oplevelse med en anden studerende. Familierne er nøje udvalgt og har flere års erfaring som værtsfamilier for internationale studerende.

Se mere her.

Off-campus bolig

Det er naturligvis også muligt at finde noget privat såsom en lejlighed, hus eller værelse. Det er sågar en mulighed at leje et værelse i et hostel eller lejlighed med eller uden roommates. Det er dog vigtigt at være sikker på troværdigheden af udlejeren samt at læse kontrakten nøje igennem inden man sætter underskrift på kontrakten, når man søger bolig udenfor universitets egne studieboliger og samarbejdspartnere.

Skulle du være usikker omkring nogle elementer af udlejning af privat bolig, er det altid en god idé at kontakte selskabet/personen du udlejer fra eller eventuelt kontakte Tenancy Services New Zealand.

Se mere vigtig information her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Nødvendig 🔖

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Massey University, Palmerston North

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Massey University, Palmerston North

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Studying at Massey University is one of the best decisions of my life. It is such an interesting place to learn" - Azira F.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Massey University, Palmerston North

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?