Velkommen til

Massey University, Wellington

New Zealand, er et sandt paradis for naturelskere. Til de modige, der er klar på et eventyr langt væk hjemmefra venter der de smukkeste alper, gletsjere, varme ferskvands kilder, strande og et varmt samt venligt folkefærd. Fordyb dig med egne oplevelser i den unikke New Zealand kultur, og bliv fagligt beriget imens du forbedrer dit engelske og udforsker dagligdagen i et af de mest veludviklede lande på kloden.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Massey University´s campus i Wellington er et af 3 campusser i New Zealand. Du kan også læse i storbyen Auckland og det naturrige Palmerston North.

Massey University, Wellington, ligger i hjertet af Wellingtons kunst- og kultur distrikt. Universitetets campus huserer ca. 3500 studerende i et hipt og venligt studiemiljø. Yderligere er campus tæt på studieboligerne og Wellington city centrum.

Campusset er især kendt for studieområder såsom business, kommunikation, fashion, design, tekstil, sports science, kunst og journalistik. Massey University i Wellington kan også prale af at være New Zealands ældste og mest respekterede institution indenfor kommunikation, marketing og journalistik.

Campusset byder på nye og moderne faciliteter, labs og diverse research centre, som har været med til at gøre universitetet særdeles anerkendt på både nationalt -og internationalt plan.

Om byen 🌇

Udover at være hovedstaden i New Zealand, besidder byen også landets hovedsæde for regeringen, aktiemarkedet, reservebanken, The museum of New Zealand og den nationale opera samt symfoniorkester. Byen er et sandt knudepunkt for kultur, kunst, innovation og kreativitet og en magnet for personer verden over med interesse indenfor de nævnte områder.

Selvom Wellington er hovedstaden, er byen kompakt og meget velkommende med sine 500.000 indbyggere. Byen er fyldt med caféer, butikker og et farverigt natteliv. Wellington regionen er beriget med knap 500 kilometer lang ren kystlinje og tillader nem adgang til turistområder såsom Martinboroughs Vineyards, Sunny Nelson, og det smukke Marlborough Sounds.

Om du er bymenneske eller naturelsker, så vil du bestemt forelske dig i den multikulturelle og varme kultur i New Zealand og dets naturlige skønhed.

Bolig 🏠

Halls of residence and apartments

At bo på Massey hall of residence giver dig den ultimative følelse af at være inkluderet i et ægte student community. Det giver dig fantastiske muligheder for at etablere et studieliv, hvor du møder studerende fra hele verden.

Boligerne kan fås både med -og uden måltider inkluderet. Der er 24/7 dedikeret og professionelt personale tilgængeligt for alle beboere. Der vil være personale, der også bor i studieboligerne som byder studerende velkommen, hjælper dem hvis nødvendigt og skaber et trygt og sjovt selskab.

Det er dog vigtigt at notere, at boligerne er røgfrie, og nogle af dem er alkoholfrie zoner. Beboere er selv ansvarlige, for at rengøre deres egne studieboliger, og naturligvis oprydning efter sig selv i fællesarealerne.

Se mere her

Homestay

Homestay muligheden er for dig, der gerne vil have en autentisk oplevelse hos en lokal familie fra New Zealand. Du bliver et medlem af en familie, som støtter dig fra start til slut under dit study abroad eventyr.

Studerende der benytter sig af homestay muligheder får sit helt eget fuldt møblerede værelse. Dette inkluderer:

· Seng med betræk (vasket ugentligt)

· Skrivebord med stol og lampe

· Puder, tæpper og håndklæder

· Gaderobe skab og skuffer

· Ubegrænset internet

Yderligere, er der adgang til køkken, badeværelse, toilet, vaskerum, stue og spiserum. Nogle homestay familier har flere værelser, så man kan dele sin homestay oplevelse med en anden studerende. Familierne er nøje udvalgt og har flere års erfaring som værtsfamilier for internationale studerende.

Se mere her

Off-campus bolig

Det er naturligvis også muligt at leje noget privat såsom lejlighed, hus eller værelse. Det er sågar en mulighed at leje et værelse på et hostel eller lejlighed med eller uden roommates. Det er dog vigtigt at være sikker på troværdigheden af udlejeren samt at læse kontrakten nøje igennem inden man sætter underskrift på kontrakten når man søger bolig udenfor universitets egne studieboliger og samarbejdspartnere.

Skulle du være usikker omkring nogle elementer af udlejning af privat bolig, er det altid en god idé at kontakte selskabet/personen du udlejer fra eller eventuelt kontakte Tenancy Services New Zealand

Se mere vigtig information her

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Massey University, Wellington

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Massey University, Wellington

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Overall experience is fantastic as I am enjoying the lifestyle which Palmerston North has to offer while I study the course I wanted to study since my high school days. Massey University is one of the best universities in world which offer this course and this is why I decided to study here" - Wadood S.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Massey University, Wellington

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?