Velkommen til

Nebrija University

Hvem har ikke leget med tanken om at opholde sig i den gyldne metropol, Madrid. Den spanske hovedstad oser af energi, der virkelig får en til at mærke livet. Den smukke arkitektur, vibrerende natteliv, delikate madkultur og de varme himmelstrøg er den perfekte cocktail til forhøjet livskvalitet. Viva La Madrid!

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Nebrija University, er centralt beliggende i hjertet af Spanien. Universitetet er et mindre et af slagsen med sine 5000 studerende, hvilket giver det ideelle fokus på de enkelte studerende under undervisningen, som foregår i mindre hold.

Studerende har adgang til alle aktiviteter og faciliteter, som blandt andet dækker biblioteker, computer labs, sportsfaciliteter, læserum og lækre fælles udendørsarealer.

Trods et relativt intimt campus, er Nebrija University populært for internationale studerende, som betyder, at du får en unik mulighed for at forbedre dit engelske gennem internationale medstuderende og dit spanske ved at dykke ned i oplevelsen af at bo i Spanien.

Om byen 🌇

Hovedstaden Madrid er beliggende midt i Spanien, og er en sand europæisk metropol med sine over 3 million indbyggere. Byen har et kontinentalt klima, hvilket giver kolde vintre uden sne, men til gengæld 25-35 grader om sommeren. 

Madrid byder på kulinariske oplevelser med sine lækre spanske Paella, tapas og meget mere. Vi anbefaler at skylle maden ned med et dejligt glas sangria under solnedgangen i det behagelige klima. Byen er kendt for sin kunst, hvilket giver anledning til kulturelle oplevelser og utallige anerkendte muséer.

Arkitekturen er blandt europas smukkeste og komplimenterer de mange smukke parker, naturarealer og udendørs områder.

Nattelivet er noget for sig selv i Madrid, og indeholder formentlig flere barer end nogen anden by på denne klode. Der er en fornuftig blanding af cocktail barer og natklubber som giver en glamourøs charme, der ganske enkelt appellerer til dans til sent ud på natten.

Bolig 🏠

Nebrija University residences

Nebrija University i Madrid har 3 forskellige studiebolig komplekser tilknyttet universitetet, hvoraf mange internationale studerende bor. For at få fingrene i en af dem skal man udover at søge i god tid, kontakte residencias@nebrija.es for nærmere information.

Homestay

Særligt populært for studerende, der læser et semester på Nebrija University, er homestay. Studerende placereres hos lokale værtsfamilier i Madrid. Typisk er det en studerende pr. familie der sørger for dit eget værelse, vasketøj, morgenmad og aftensmad på dagene du har undervisning. Man skal være forberedt på at i Spanien kan du forvente en let morgenmad, hvor der derimod er udsigt til et festmåltid til frokost.

Få nærmere information omkring denne bolig mulighed ved at kontakte incoming@nebrija.es

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Nebrija University

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Nebrija University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
" I gained a better understanding of myself and the world around me. I also gained fluency in another language, something that will be very beneficial for me in the future" - Tyler W.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Nebrija University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?