Velkommen til

Nipissing University

North Bay i Nipssing regionen er den ultimative destination for dig, der søger udendørsaktiviteter i massevis. Berig dig selv med naturnære oplevelser såsom at fiske i Ontarios velkendte Lake Nipssing, stå på ski eller snowboard i de famøse bjerge eller sågar tage på storby weekendtur i Toronto eller hovedstaden Ottawa, som blot ligger under 4 timer væk. Se om North Bay aka "The gate of the North" er noget for dig.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

Nipissing University blev etableret i 1992 i North Bay, Canada. I dag huserer universitetet 5000 studerende hvoraf 4% af disse er internationale studerende. Campus er smukt placeret tæt ved Lake Nipssing, som er et af Ontarios mest velkendte søer.

Universitetet tilbyder en bred palette af fag og studier, hvilket gør dine chancer for at finde noget til dig meget sandsynlige. Desuden kan du forvente at komme helt ind på den canadiske kultur og den autentiske oplevelse af studielivet i Canada.

Nipissing University tilbyder undervisning i mindre klasser, hvilket gør at der er fokus på de enkelte studerendes læring og engagement. Det er med til at styrke sammenholdet og fælleskabet, som unægteligt kommer til at kaste venskaber af sig.

En anden fordel ved universitetet og dets socialiseringsmuligheder er de mange social clubs udbudt. Der er klubber drevet af studerende i mange forskellige interesser, som gør det fedt for studerende at dyrke en fælles interesse og udvide sit netværk.

Om byen 🌇

North Bay i Ontario er gennem tiden blevet udnævnt som "The gateway of the north". Livskvaliteten for de ca. 51.000 beboere er især et punkt, byen er kendt for. Dette er takket være byens beliggenhed mellem to store søer, grønne skove, floder og endda et lille vandfald.

Især søen, Lake Nipissing er en sand seværdighed i området. Lake Nipissing er et hotspot for fiskere, men også for folk, der vil tage en dukkert, da noget af søens kyst også bliver brugt som strand.

Er man til den idylliske livstil med den smukkeste natur, fisketure på båden i store søer, vandfald og mulighed for at stå på ski og snowboarde er North Bay den perfekte destination for dig.

Har man derimod en inderlig trang til weekend strabadser, er metropolen Toronto blot en 3-timers køretur fra North Bay. Kan man strække køreturen med en halv time mere, befinder man sig pludselig i hovedstaden Ottawa.

Bolig 🏠

ON-CAMPUS

Nipssing University tilbyder studieboliger lokaliseret blot en lille gåtur eller en 3-minutters bustur fra campus. Studieboligerne huserer hovedsageligt 4 studerende, der har hvert sit soveværelse. Boligerne har hver to badeværelser, en stue og et køkken udstyret med et køleskab og kogeplader.

Faciliteterne byder på Wi-Fi, kabel TV, study lounges, gaming rum, hæveautomater, 24/7 security og et vaskerum i hvert kompleks. Du kan få et overblik over studieboligerne, grundplaner, husleje m.m. i brochuren her.

Læs meget mere om studieboligerne her.

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Som Uniclub+ medlem får du endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste, du kan søge.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Nødvendig 🔖

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Nipissing University

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Nipissing University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Intet mindre end et mirakel for ægte naturelskere.

Intet mindre end et mirakel for ægte naturelskere.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"The experience has been phenomenal. I feel valued in the program and not just another student number" - Isabella C.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Nipissing University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?