Velkommen til

Nipissing University

North Bay i Nipissing regionen, er den ultimative destination for dig, der søger udendørsaktiviteter i massevis. Berig dig selv med naturnære oplevelser såsom at fiske i Ontarios velkendte Lake Nipissing, stå på ski eller snowboard i de famøse bjerge eller sågar tage på storby weekendtur i Toronto eller hovedstaden Ottawa, som blot ligger under 4 timer væk. Se om North Bay aka "The gate of the North" er noget for dig.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Nipissing University blev etableret i 1992 i North Bay, Canada. I dag huserer universitetet 5000 studerende, hvoraf 4% af disse er internationale studerende. Campus er smukt placeret tæt ved Lake Nipssing, som er et af Ontarios mest velkendte søer.

Universitetet tilbyder en bred palette af fag og studier, hvilket gør dine chancer for at finde noget til dig meget sandsynlige. Desuden kan du forvente at komme helt ind på den canadiske kultur og den autentiske oplevelse af studielivet i Canada.

Nipissing University tilbyder undervisning i mindre klasser, hvilket gør at der er fokus på de enkelte studerendes læring og engagement. Det er med til at styrke sammenholdet og fælleskabet, som unægtelig kommer til at kaste venskaber af sig.

En anden fordel ved universitetet og dets socialiseringsmuligheder er de mange social clubs udbudt. Der er klubber drevet af studerende i mange forskellige interesser, som gør det fedt for studerende at dyrke en fælles interesse og udvide sit netværk.

Om byen 🌇

North Bay i Ontario, er gennem tiden blevet udnævnt som "The gateway of the north". Livskvaliteten for de ca. 51.000 beboere er især et punkt byen er kendt for. Dette er takket være byens beliggenhed mellem to store søer, grønne skove, floder og endda et lille vandfald.

Især søen, Lake Nipissing er en sand seværdighed i området. Lake Nipissing er et hotspot for fiskere, men også for folk, der vil tage en dukkert, da noget af søens kyst også bliver brugt som strand.

Er man til den idylliske livstil med den smukkeste natur, fisketure på båden i store søer, vandfald og mulighed for at stå på ski og snowboarde er North Bay den perfekte destination for dig.

Har man derimod en inderlig trang til weekend strabadser, er metropolen Toronto blot en 3-timers køretur fra North Bay. Kan man strække køreturen med en halv time mere, befinder man sig pludselig i hovedstaden, Ottawa.

Bolig 🏠

ON-CAMPUS

Nipssing University tilbyder studieboliger lokaliseret blot en lille gåtur eller en 3-minutters bustur fra campus. Studieboligerne huserer hovedsageligt 4 studerende, der har hvert sit soveværelse. Boligerne har hvert to badeværelser, en stue og et køkken udstyret med et køleskab og kogeplader.

Faciliteterne byder på Wi-Fi, kabel TV, study lounges, gaming rum, hæveautomater, 24/7 security og et vaskerum i hvert kompleks. Du kan få et overblik over studieboligerne, grundplaner, husleje m.m. i brochuren her.

Læs meget mere om studieboligerne her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Nipissing University

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Nipissing University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"The experience has been phenomenal. I feel valued in the program and not just another student number" - Isabella C.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Nipissing University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?