Velkommen til

Schiller International University, Heidelberg

Det ædle og historiske slot i Heidelberg skygger over et af de mest velbevarede tyske byer, romantiske parker og charmerende gader. Heidelberg, er et af de få tyske byer der ikke blev ødelagt under anden verdenskrig, hvilket giver dig den ultimative mulighed for at bo i en ædel tysk by, hvor den tyske kultur virkelig skinner igennem. Er dit tyske lettere rustent kan du slappe helt af, for byen er kendt som blandt de bedste engelsktalende byer i Tyskland, som gør at du uanset får nemt ved at komme ind på befolkningen og kulturen.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Schiller International University's unikke mission har altid været at fremme, udvikle og forme international forståelse. Schiller International University har uddannet mere end 20.000 studerende fra mere end 100 lande på tværs af sine campusser i USA (Tampa), Spanien (Madrid), Tyskland (Heidelberg) og Frankrig (Paris).

Studerende vælger Schiller International University for deres passion, for internationalt samarbejde, globale karrieremuligheder og det multikulturelle miljø. Derudover, er der et bredt udvalg af fleksible studier og fag, små klassestørrelser, internationale campusser og forrygende muligheder for at udvikle sig akademisk og professionelt.

Alt bliver undervist på engelsk af anerkendte undervisere fra UK og USA, hvor semesteret forløber således, at du kun har 1 fag om måneden. På denne måde, kan du koncentrere dig 100% om det specifikke fag. En måned efter påbegynder du dit andet tilmeldte fag, indtil du har fuldført og bestået alle dine tilmeldte fag.

Du har ualmindeligt gode muligheder, for at udvide din internationale vennekreds og netværk. Schiller International University's study lounges, udendørs arealer eller social rooms, er et fornuftigt sted at starte.

Om byen 🌇

Heidelberg har mange engelsktalende distrikter, fordi de amerikanske allierede styrker i mange år var baseret her. Mange af distrikterne har endda stadigvæk engelskklingende navne såsom for eksempel Patrick Henry Village.

Den vigtigste del af byen for befolkningen i Heidelberg, er Bismarckplatz. Næsten alle bus- og sporvognslinjer fører hertil og det er det sted i byen, der er kendt som stedet man mødes i byen. Med to shoppingcentre placeret på pladsen, er det også et godt sted at shoppe. Tro det eller ej, så bliver det vildere end Bismarckplatz. Du kan også komme til Hauptstrasse derfra. Det Haupstrasse er kendt for er at være Europas længste gågadeområde som gør, at du her finder et overvældende udbud af butikker og restauranter.


Skal du slå dig løs i weekendaftenerne kan du godt vænne dig til at komme personligt ind på mange mennesker, da Heidelberg er en relativt lille by. Fordelen ved dette, udover at du stifter bekendtskaber i massevis er, at du ikke behøver at bekymre dig om at tage det sidste tog hjem, fordi du altid kan gå eller cykle. Så hvis din bankkonto tidligere har haft sin fair shair af taxaudgifter, kan du godt regne med at den udgiftspost kan gå til noget lidt federe.

Der er mange barer og pubs i Heidelberg, de fleste er placeret på Untere Street. Befolkningen i Heidelberg kalder det blot "Die Untere". Dette er stedet man mødes med venner og medstuderende i weekenden. Du finder alle slags barer og pubber her: I "Absinthbar" kan du for eksempel prøve en anden aromatiseret absint- husk at opgradere forsikringen inden.

Om sommeren mødes Heidelbergs folk tidligt om aftenen på Neckarwiese. Her kan du nyde en øl med venner og medstuderende, leje en båd eller holde grillfest. Der er også en volleyballbane, og i vaskeægte tysk stil bliver der altid spillet en god omgang fodbold på banen. Du hopper bare ind på banen, hvis du har nogle skills du vil vise frem. De lokale er mere end glade for din tilstedeværelse, selvom i måske ikke har mødtes før. Skal drinksene og grillfestens lækkerier udlignes, er den ultimative løberute langs Neckar et godt bud.

Skal du have dit kulturelle fix så skal du vide, at poesi-slam er en ting i byen. De afholdes indenfor, men især om sommeren afholdes der open-air poesi-slam som byens befolkning flokkes til, uanset om man er til poesi eller bare det sociale aspekt i det.

Bolig 🏠

Campus VIVA

Et af de mest populære steder at bo som studerende i Heidelberg, er Campus VIVA. Campus VIVA er studerendes foretrukne studieboliger i Heidelberg, og det er med garanti det værd at se om man kan booke en studiebolig under sit studieophold i Heidelberg.

Se boligerne, der er tilgængelige for dig nu her.

Erasmusu

En mulighed til boligsøgningen i Heidelberg, er Erasmusu. Det er en bolig platform, som er brugt af mange studerende i jagten på studiebolig under studieophold i Heidelberg.

Se boligerne, der er tilgængelige for dig nu her.

Studierendenwerk Heidelberg

Studierendenwerk Heidelberg, er en troværdig union der har til formål at hjælpe både nationale -og internationale studerende med at finde studiebolig i blandt andet Heidelberg. De sørger også, for at du har gode omstændigheder for at fuldføre dit studieophold i Tyskland.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Schiller International University, Heidelberg

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Schiller International University, Heidelberg

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Schiller International University has become part of my DNA, an institution where educational diversity is truly embraced and understood" Jeanette E.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Schiller International University, Heidelberg

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?