Velkommen til

Schiller International University, Paris

Det er med god grund, at du har drømt om at pakke tasken, og tage skridtet yderligere end blot at være turist i Paris. Som international studerende i Frankrigs hovedstad får du indsigt i landet, der udover sit smukke sprog og behagelige klima, gennem tiden indflydelsesrigt har formet industrier såsom mode, gourmet mad, vin og kunst. Grib chancen og oplev med egne øjne, hvad der gør Paris til et de mest karismatiske og unikke knudepunkter i Europa.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Schiller International University's unikke mission har altid været at fremme, udvikle og forme international forståelse. Schiller International University har uddannet mere end 20.000 studerende fra mere end 100 lande på tværs af sine campusser i USA (Tampa), Spanien (Madrid), Tyskland (Heidelberg) og Frankrig (Paris).

Studerende vælger Schiller International University for deres passion for internationalt samarbejde, globale karrieremuligheder, og det multikulturelle miljø. Derudover, er der et bredt udvalg af fleksible studier og fag, små klassestørrelser, internationale campusser og forrygende muligheder for at udvikle sig akademisk og professionelt.

Alt bliver undervist på engelsk af anerkendte undervisere fra UK og USA, hvor semestret forløber således, at du kun har 1 fag om måneden. På denne måde, kan du koncentrere dig 100% om det specifikke fag. En måned efter påbegynder du dit andet tilmeldte fag, indtil du har fuldført og bestået alle dine tilmeldte fag.

Du har ualmindeligt gode muligheder for at udvide din internationale vennekreds og netværk ved Schiller International University's study lounges, udendørs arealer eller social rooms, som er fornuftige steder at starte.

Om byen 🌇

Der er meget mere i Paris end blot det verdensberømte nationale symbol Eiffeltårnet. Det er nemt at fantasere sig til Paris med byens stilfulde butikker, haute couture og haute cuisine.

Når man er omgivet af en pulserende og inspirerende sammensmeltning af kultur, mode, kunst, design, gastronomi, historie, sport og arkitektonisk skønhed, er det svært ikke at blive forelsket i 'The City of Love'.

Takket være sin rige historie har ikoniske Paris et uendeligt udvalg af kunst- og videnskabsmuseer, gallerier, monumenter og udstillinger. Paris tiltrækker årligt ca. 18 millioner årlige internationale turister og ca. 100.000 internationale studerende fra hele verden.

Det parisiske natteliv behøves ingen introduktion. Det er blandt de mest vibrerende i verden og har klubber og barer til alles smag, uanset hvilken vibe du føler den pågældende weekend. Dagen efter kan du glæde dig til at tage beslutningen om, hvilken af de uendeligt mange restauranter og caféer, der skal give dig en kulinarisk madoplevelse.

Mangfoldighed og multikulturalisme karakteriserer i høj grad også den franske hovedstad. Paris er som et globaliseret midtpunkt af sprog, kulturer og stilarter. Du kan blandt andet tage på en kulinarisk rejse gennem Kina og Sydøstasien i Chinatown (Quartier Asiatique), shoppe i det japanske kvarter, som ligger i nærheden af ​​Nationaloperaen, gå på kulturel opdagelse i de indiske og afrikanske samfund, som deler det samme område, og samtidigt nyde nogle af de bedste franske crêpes i byen, som er lavet af græske indvandrere. Der er ingen grænser for multikulturalismen i denne smukke by.

Bolig 🏠

Spot A Home

En mulighed til boligsøgningen i Paris, er Spot a home. Spot a home er en troværdig bolig platform, og er brugt af mange studerende i jagten på boliger i de europæiske metropoler. Du kan se, hvordan Spot a home fungerer her.

Se boligerne, der er tilgængelige for dig nu her.

Immojeune

En mulighed til boligsøgningen i Paris, er Immojeune. Immojeune er en troværdig bolig platform, og er brugt af mange studerende i jagten på boliger i de større franske byer.

Se mere her.

STUDENT

STUDENT er en troværdig bolig platform, og er brugt af mange studerende i jagten på boliger i de europæiske metropoler. Du kan se, hvordan STUDENT fungerer her.

Se boligerne, der er tilgængelige for dig nu her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Schiller International University, Paris

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Schiller International University, Paris

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Schiller International University has become part of my DNA, an institution where educational diversity is truly embraced and understood" Jeanette E.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Schiller International University, Paris

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?