Velkommen til

Schiller International University, Tampa

Indånd den friske strandluft, mens du studerer hos Schiller. I Tampa er du sikret godt vejr året rundt og eksotisk mad med rødder i det latinamerikanske køkken. Smag, duft og udforsk Tampas mange skjulte skatte, mens du får dit daglige indtag af D-vitamin.‍

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Schiller International University's (SIU) unikke mission har altid været at fremme, udvikle og forme international forståelse. Schiller International University har uddannet mere end 20.000 studerende fra mere end 100 lande på tværs af sine campusser i USA (Tampa), Spanien (Madrid), Tyskland (Heidelberg) og Frankrig (Paris).

Studerende vælger Schiller International University for deres passion, for internationalt samarbejde, globale karrieremuligheder, og det multikulturelle miljø. Derudover, er der et bredt udvalg af fleksible studier og fag, små klassestørrelser, internationale campusser og forrygende muligheder for at udvikle sig akademisk og professionelt.

Alt bliver undervist på engelsk af anerkendte undervisere fra UK og USA, hvor semesteret forløber således, at du kun har 1 fag om måneden. På denne måde, kan du koncentrere dig 100% om det specifikke fag. En måned efter påbegynder du dit andet tilmeldte fag, indtil du har fuldført og bestået alle dine tilmeldte fag.

Du har ualmindeligt gode muligheder, for at udvide din internationale vennekreds og netværk. Schiller International University's study lounges, udendørs arealer eller social rooms, er et fornuftigt sted at starte.

Om byen 🌇

Hvis du er til solrigt vejr, smukke og hvide strande, er det her stedet for dig. Tampa er smukt beliggende på Floridas vestkyst i Tampa Bay. I bugten har du de perfekte betingelser for vandaktiviteter som paddleboarding, kajakroning og kanosejlads. Og når du kommer tilbage fra stranden, behøver du ikke bekymre dig om at kede dig. Med et indbyggertal på omkring 400.000 borgere, er du sikret et pulserende by- og natteliv.

Ikke så interesseret i bylivet? Bare rolig. Du får det bedste fra begge verdener i Tampa på grund af den utrolige natur. Byen er rig på naturparker du kan tage til, og hvis du leder efter forlystelsesparker, har Tampa også et stort udvalg af sådan nogle! Byen har i alt 178 forskellige parker.

Hvis du nogensinde har brug, for at tage en pause fra Tampa, kan du være i Orlando på mindre end 2 timer med tog. I Orlando kan du nyde berømte attraktioner, som Walt Disney World Resort og Universal Studios Florida.

Maden i Tampa er stærkt påvirket af Latinamerika. Tampa ligger ikke langt fra Cuba, og det er tydeligt, når man ser på menuen. Et af byens varemærker er den cubanske sandwich, og folk siger, at du ikke har været i Tampa, hvis du ikke har smagt den.

Du får helt sikkert brune kinder, hvis du tager til Tampa. Byen har et subtropisk klima, der betyder, at vejret er fremragende hele året rundt, så husk at pakke dit sommertøj, inden du tager afsted.

Bolig 🏠

InTown Suites

InTown Suites, er et hotel der specialiserer sig i længevarende ophold, og det har studerende på SIU gjort brug af da værelserne er fuldt møblerede. Desuden tilbyder InTown Suites ugentlige leje, hvilket gør priserne langt mere attraktive end de sædvanlige priser pr. nat.

Se værelserne her.

Woodspring Suites


En lignende mulighed, er Woodspring Suites som også specialiserer sig i længevarende ophold med møblerede værelser til attraktive priser jo længere tid man bor der.

Se de tilgængelige værelser her.

Godfrey Hotel

Godfrey, er et Hotel i Tampa for dem der har drømt om at leve hotellivet i the sunshine state i USA under sit studieophold. Hvad der er endnu bedre er, at SIU har forhandlet gode aftale hjem for studerende.

For at få fingrene i "The Special Deal" som studerende på SIU bedes man sende en mail til crystal.rivera@godfreyhoteltampa.com for at få oplyst de specielle priser.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Schiller International University, Tampa

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Schiller International University, Tampa

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Schiller International University has become part of my DNA, an institution where educational diversity is truly embraced and understood" Jeanette E.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Schiller International University, Tampa

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?