Velkommen til

Southern Cross University, Gold Coast

The Gold Coast i Australien oser af solrigt subtropisk vejr og byder på lækre sandstrande, regnskove, naturparker og gode vibes. Trods sin velsignede subtropiske placering på kloden og afslappede atmosfære, er The Gold Coast trods alt Australiens sjette største by. Det giver dig muligheden for udover strandture og surfing at opleve et vaskeægte australsk storbymiljø, hvor du kan du shoppe i et bredt udvalg af butikker, shoppingcentre og naturligvis nyde godt af den brede vifte af delikate madsteder.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

Southern Cross University har udover sit kendte campus i The Gold Coast også campus i det naturrige Lismore, som du ligeledes kan læse på.

SCU, Gold Coast er delt op i 3 forskellige bygninger som huserer innovative læringsmiljøer, moderne labs tilpasset til diverse studieområder og hyggelige student lounges. Faciliteterne er hyppigt brugt af de i alt knap 5000 studerende, der læser på SCU's Gold Coast campus.

En af de fedeste detaljer ved campus er, at det ligger 400 meter fra vandet, så du får et perfekt beach view fra klasseværelserne. Derudover ligger campus afsindigt tæt på lufthavnen i byen. Det gør at du kan gå til lufthavnen med din kuffert trillende bag dig lige efter skole og flyve afsted på weekendsrejser til nærtliggende destinationer med dine medstuderende.

Southern Cross University tilbyder en bred vifte af fag indenfor diverse studieområder, som øger dine chancer for at finde noget der passer til dig og dit studie hjemmefra. Det betyder at du får muligheden for at læse på et universitet, der er blevet udnævnt som 'Top 100 young universities in the world' af the Times Higher Education World University rankings.

Udover Uniclub's hjælp fra start til slut, er du også i gode hænder hos SCU, da de er blevet udnævnt som nr. 1 i Australien i forbindelse med 'International student support'.

Om byen 🌇

The Gold Coast er Australiens sjette største by med et indbyggertal på mere end 540.000 mennesker. Byen er verdenskendt for sine attraktioner såsom sine strande der er over 70 kilometer lange, tropiske regneskove, skønne parker, kæmpe shopping centre, forlystelsesparker, eksotiske markeder, festivaler, sport samt underholdnings events og meget mere.

Der er altid noget at give sig til, og man kan være sikker på at vejret er solrigt med sine 300 solskins dage om året med 29 grader celcius som gennemsnitlig temperatur. Det er med til at tiltrække 5.3 millioner turister hvert år.

Især studerende trives i byen da der er over 32.000 internationale studerende fra over 130 forskellige lande. Det betyder at du uden tvivl får dannet venskaber og netværk for livet, og en masse nye mennesker du kommer til at opleve alt det bedste the Gold Coast har at byde på.

Med byens utallige muligheder for aktivitet og afsindigt gode rejseforbindelser til nærliggenede eksotiske destinationer, har du nogle af de bedste omstændigheder for at få dit livs oplevelse og de fedeste historier at fortælle til familie og venner.

Især nævneværdigt for the Gold Coast er at byen er glimrende forbundet i form af offentlig transport, socialisering er ganske almindeligt og lige til, og hvad der virkelig gør byen til den ultimative studieby er den markant lavere leveomkostninger. Faktisk er huslejen sammenlignet med større byer såsom Melbourne og Sydney omkring 40% lavere i the Gold Coast, hvilket giver mere luft i budgettet til hygge og oplevelser under studieopholdet.

Bolig 🏠

UniStays

UniStays er en troværdig platform, der giver dig overblikket over tilbudte off-campus boliger til studerende på SCU.

Se mere her.

realestate.com.au

Denne bolig platform er et alternativ til UniStays, hvor du også har mulighed for at søge efter en bred vifte af studieboliger til dit studieophold.

Se mere her.

Homestay

Homestay er anbefalet til alle studerende, der ønsker at forbedre sit engelsk samtidigt med at man flettes ind i en lokal australsk familie for at lære mere om kulturen. Du får alt, hvad du skal bruge for at føle dig hjemme. Homestay familier gør hvad de kan for at integrere studerende så meget som muligt ind i deres dagligdag.

Se mere her.

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Som Uniclub+ medlem får du endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste, du kan søge.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Nødvendig 🔖

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Southern Cross University, Gold Coast

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Southern Cross University, Gold Coast

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Intet mindre end et mirakel for ægte naturelskere.

Intet mindre end et mirakel for ægte naturelskere.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I'm very proud of my university. I love that SCU stands for its community and openly supports and encourages diversity and inclusion. It's very forward-thinking" - Layla B.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Southern Cross University, Gold Coast

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?