Velkommen til

Southern Cross University, Lismore

Blot 40 minutter fra legendariske Byron Bay, som er et af klodens smukkeste strande omringet af luksus boliger i millionklassen, ligger Southern Cross University Lismore campus. Byen byder på skøn natur, hippe gader med flair for kunst og kultur samt et stærkt fælleskab for studerende. Trods de attraktive nærliggende store kystbyer i nærheden, er Lismore langt mere SU-venlig og giver dig hele den helt store australske oplevelse.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Southern Cross University's Lismore campus er beliggende i et subtropisk område med flotte landskabshaver og regnskovs gangbroer. Lismore campus symboliserer det regionen er kendt for, naturskønhed og kreativ kultur.

Universitetet tilbyder fag indenfor områder såsom kunst, samfundsfag, uddannelsesvidenskab, lærer, digitale medier, business og turisme, marine og miljø biologi, ingeniørvidenskab, sundhedsvidenskab, jura, musik og kreative studier.

Campus ligger blot fem minutter fra Lismore centrum, og kun 30 minutter fra Byron Bay, som er et sandt naturligt vidunder man bare skal opleve, hvis man har en forkærlighed for naturen.

Udover de fine sportsarealer, fitness center og svømmebassin er det især læringsmiljøerne, der er i særlig fokus. Campus møder studerende med de ultimative study lounges, bibliotek og naturligvis deres famøse Goodman Plaza som er et ofte travlt område med sit udvalg af mad, student services, bookstore og bank faciliteter.

Universitetets labs har det nyeste og mest moderne udstyr til de forskellige studieområder, som gør at du får det maximale ud af dit akademiske ophold og god fokus på det praktiske indenfor dit felt.

Du får rig mulighed for at danne nye venskaber og netværk da der på SCU Lismore campus går over 80 forskellige nationaliteter som er klar på et australsk eventyr i skønne naturlige omstændigheder, ligesom dig selv.

Om byen 🌇

Lidt nord for the Gold Coast i Australien finder man den charmerende by Lismore. Lismore er hjem til 40.000 lokale indbyggere og er berømt for sin ekstraordinære naturlige skønhed, fantastiske kulturelle diversitet, lokal charme og de lokales afslappede livstil. Lismore er stedet hvor old school blender sammen med det 21-århundrede med naturen er i fokus.

Udover Lismores lettere travle city centrum, er der nem adgang til World Heritage National parker som byder på de smukkeste gangstier, vandfald og panorama udsigter, du aldrig glemmer. Derudover har byen turistattraktioner som er værd at udforske under sit ophold og er endda vært for et par musik festivaler.

Lismore har et subtropisk klima hvilket betyder at du kan nyde solrigt vejr langt det meste af året, og nyde godt af surfing mulighederne da byen ligger 40 kilometer fra kysten. Når du beslutter dig for at tage picnic, camping eller på exploration tur skal du ikke blive forskrækket, hvis du møder en koala på vejen, da området er kendt som et af statens største koala områder.

Hvis du er heldig nok til at vandre forbi et af de lokale nærliggende landsbyer, får du måske muligheden for at smage på deres frisk groede macadamia nødder, kaffe, the, topiske frugter eller nogle af deres mælkeprodukter. Lismore er kendt for sine naturlige reserver og mineraler.

Byen har ikke blot tiltrukket studerende fra over 80 forskellige nationaliteter ved hjælp af det solrige klima og naturens skønhed, men især også de meget attraktive leveomkostninger som er markant lavere end de større byer i landet. Det er dog super nemt at besøge disse destinationer såsom Sydney og Melbourne gennem regionens lufthavn, som gør det overskueligt at rejse indenrigs.

Bolig 🏠

SCU Village

En gå-afstand fra campus finder du SCU Village, som tilbyder studieboliger i forskellige størrelser. Faciliteterne inkluderer internet, vaskeri, udendørs underholdnings arealer samt mini biograf. Denne on-campus mulighed er perfekt, hvis man vil bo ved campus og være en del af et socialt fælleskab under sit studieophold.

Se mere her.

realestate.com.au

Denne bolig platform er et alternativ til UniStays, hvor du også har mulighed for at søge efter en bred vifte af studieboliger til dit studieophold.

Se mere her.

Homestay

Homestay er anbefalet til alle studerende, der ønsker at forbedre sit engelsk samtidigt med at man flettes ind i en lokal australsk familie, for at lære mere om kulturen. Du får alt hvad du skal bruge for at føle dig hjemme, og homestay familier kan godt lide at integrere studerende så meget som muligt ind i deres dagligdag.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Southern Cross University, Lismore

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Southern Cross University, Lismore

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"The skills I developed completing at Southern Cross continue to provide the framework I apply to my professional endeavours and has shaped many of my decisions and solutions to the commercial challenges I face as an entrepreneur" - Neale S.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Southern Cross University, Lismore

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?