Velkommen til

Technological University of the Shannon

Blot en time fra den legendariske Irske Hovedstad, Dublin, finder man Irlands 3. største by, Limerick. Byen er en vibrerende by placeret ved floden, som giver byen den perfekte kombination af naturlig skønhed og vibrerende natteliv. Limericks flotte natur gør det svært at se, hvordan byen forvandler sig til en pulserende stemningsfyldt by, men det sørger de 25.000 studerende som udgør 25% af befolkningen i byen for at vise hvordan.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

I hjertet af Irlands 3. største by, Limerick, finder man det anerkendte Technological University of the Shannon som Irer -og internationale studerende flokkes til.

Udover universitetets internationale anerkendelse og brede palette af studier, er Limerick en særligt foretrukket studieby da leveomkostningerne er 30-50% lavere end de nærliggende Irske studiebyer.

Dette har universitetets ca. 6500 studerende set sig varme på, hvilket har tiltrukket et væld af forskellige nationaliteter, der flokkes om dette populære universitet.

Det giver dig mulighed for at blende ind med de lokale samtidig med, at du får venner og netværk fra stort set alle kontinenter. Denne enestående kombination af kvalitetsundervisning og bredt netværk har bidraget til den høje "employment rate" procent, som er på hele 96% for dimittender, der direkte fik et lønnet arbejde.

Med sine ultramoderne læringsfaciliteter og labs samt målrettede fokus på "up to date" læring, der er i overensstemmelse med kravene fra arbejdsgivere i det 21. århundrede, er studerende fra Technological University of the Shannon blevet så attraktive at universitetet har oplevet tilfælde af firmaer, der ønsker at ansætte studerende inden de overhovedet er færdige med deres uddannelse.

Med flere sportsklubber og studenterforeninger at engagere sig i, er der oceaner af muligheder for at socialisere sig med dine medstuderende og samtidig dyrke din interesse udenfor skoletiden.

Om byen 🌇

Limerick er regionens hovedstad. Limerick er en pulserende by beliggende ved den majestætiske flod, Shannon. Med sin heldige placering i en blomstrende region, er Limerick den kommercielle, administrative og kulturelle hovedstad i Irlands mellemvestlige region.

Limerick er et super behageligt sted at bo med sin kompakte tilgængelighed til alle steder i byen. Derudover har byen gode forbindelser til hovedstaden Dublin (blot to timer væk) til når storbylivs trangen rammer. Med næsten 25.000 studerende, der udgør en fjerdedel af byens befolkning, er Limerick præget af et ungt, levende, sikkert og støttende miljø, hvor fællesskab er i højsædet.

Med diverse shopping muligheder, brede udvalg af restauranter, barer, cafeer og ikke mindst det famøse natteliv, er Limerick blevet en populær studieby for ikke blot Irer, men fra internationale studerende fra hele verden.

Bolig 🏠

LIT Student Villages

For at imødekomme studerendes boligbehov, har Technological University of the Shannon bygget flere studieboliger til en fornuftig husleje. Studieboligerne er i nærheden af campus og det sociale liv er famøst for at være i top. Der er flere forskellige type boliger og du kan tjekke dem alle ud i linket nedenfor. Du kan kontakte accommodation@lit.ie for at høre nærmere.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Technological University of the Shannon

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Technological University of the Shannon

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I have learned so much in my course and have grown as a person from being exposed to such an amazing community of people who have the best intentions for me at heart" - Deborah M.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Technological University of the Shannon

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?