Velkommen til

The Sino-British College

Shanghai er hovedsædet for Kinas finansielle system og innovation, hvilket gør byen til den ultimative verdenshovedstad for Business og Engineering. Med et studieophold i Shanghai, er du udover uforglemmelige sociale og gastronomiske oplevelser sikret et stærkt netværk. Det internationale netværk af studerende, spirende start-ups og fortune 500 firmaer sikrer dig et væld af oplevelser og et stærkt udgangspunkt i din internationale karriere.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

The Sino-British College (SBC), er et internationalt universitet, der er oprettet i fællesskab med University of Shanghai for Science & Technology (USST) og ni førende britiske universiteter: University of Bradford, University of Huddersfield, University of Leeds, Leeds Metropolitan University, Liverpool John Moores University, Manchester Metropolitan University, University of Salford, University of Sheffield og Sheffield Hallam University.

På SBC kan man både læse et semester, en bachelor, men dog ikke en hel master da de ikke tilbyder dette.

SBC er baseret på et skønt og historisk campus i hjertet af det evigt pulserende Shanghai. I øjeblikket har universitetet omkring 1800 studerende, hvoraf ca. 50 af disse er internationale studerende fra 20 lande. Undervisningen foregår på engelsk med undervisning fra højt kvalificerede akademiske undervisere fra over 15 forskellige lande.

SBC er det eneste Shanghai-baserede universitet, der tildeles et licens af det kinesiske undervisningsministerium, der tilbyder uddannelser i samarbejde med flere oversøiske universiteter (den såkaldte "1 til N-model "), enten undervist helt på Shanghai-campus eller med en studieperiode i udlandet. Kandidater tildeles titler fra en af ​​de britiske partnerinstitutioner.

Om byen 🌇

Shanghai er i sandhed metropolen i Kina, der udfordrer New York og Paris i form af modernitet og kulturelle oplevelser. Med over 24 millioner indbyggere, er du garanteret diversitet der skinner igennem både med den kinesiske men overraskende også den vestlige kultur, som flyder sammen i storbyen.

Shanghai har gennem årene været i bragende udvikling og er i dag blandt verdens mest rige og innovative byer, hvor livskvalitet er en ting. Der er tonsvis af aktiviteter såsom internationalt mad, vildt natteliv, museer, forlystelsesparker (inklusiv Shanghai Disney), gigantiske shoppingcentre, kunstgallerier, sportsevents og muligheder for at skabe et netværk hos de mange "Fortune 500" firmaer i byen.

Hvad der er værd at vide om Shanghai inden man kommer er, at byen er opdelt i to dele, Pudong og Puxi. Pudong var tilbage i 90'erne et lettere øde område bestående af rismarker og natur, men er i dag det område du nok har set på billeder. Området er omgivet af svimlende skyskrabere inklusiv en af verdens største bygninger, Jin Mao Tower, Asiens suverænt største stormagasin og det velkendte tv-tårn. Puxi er byen for den eventyrlystige, som elsker at shoppe, hvor byen indeholder flere velkendte shopping centre, tage på forskellige barer, udforske kulturelle centre og museer og sågar et Zoo.

Shanghai er uden tvivl en overvældende oplevelse på den helt rigtige måde med sine futuristiske træk samtidig med, at der er blevet holdt på de ædle kinesiske traditioner og arkitektur fra det gamle Kina.

Bolig 🏠

On-campus

Studerende har mulighed for at bo ved campus på SBC's egne studieboliger. Man kan vælge imellem en studio lejlighede eller dele studiebolig med andre medstuderende i enten en 2- eller 3 soveværelseslejlighed. Boligerne er møbleret og udstyret med alt standardudstyr inklusiv badeværelse i boligerne.

Se mere her

Off-campus

Rayfont Shanghai Celebrity Hotel Apartment

Hvis man gerne vil bo udenfor SBC's studieboliger kan man tæt på campus booke sig ind på Rayfont Shanghai Celebrity Hotel Apartments. Priserne er i forhold til Shanghai standarder fornuftige, og der er fede faciliteter såsom fitness, sauna, pool, 24/7 security og så er alt aconto inkluderet i lejen.

Se mere her

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Nødvendig 🔖

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
The Sino-British College

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

The Sino-British College

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Shanghai and SBC is a great place to study and live. Whilst in my final year at SBC i did an internship at Porsche which directly led to my new job in Hong Kong" - Philip J.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

The Sino-British College

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?