Velkommen til

University of Utah Asia Campus

Lige udenfor Seoul, finder du havnebyen Incheon i landet der er kendt for sine kontraster og harmoni. Sydkorea har det hele - moderne skyskrabere, historiske monumenter og et venligt folkefærd, der side om side går klædt i traditionelt koreansk tøj, eksperimenterende streetstyles såvel som de skarpeste skræddersyede jakkesæt. Trods kontrasterne og en betydeligt skinnende kultur, er koreanernes fælles forkærlighed for den delikate lokal madkultur, høflighed og K-pop, noget du unægteligt støder på under dit ophold.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

University of Utah Asia Campus blev etableret som et projekt med formålet om at blive "The best global education hub in Northeast Asia".

Universitetet der i dag huserer 500 studerende blev etableret gennem den koreanske regering og metropolen Incheon, med målet om at uddanne den næste generation af førende profiler indenfor uddannelse, økonomi, industri, kultur og kunst.

Dette blev muliggjort gennem en kæmpe investering på 1 milliard dollars for at blive blandt de bedste globale universiteter, og samtidig tiltrække studerende fra hele verdenen, for at diversificere de forskellige stærke kundskaber fra flere verdensdele.

Universitetet er beliggende i millionbyen Incheon, som ligger en kort tur med lyntoget fra selveste hovedstaden, Seoul. University of Utah Asia Campus er som navnet indikerer oprindeligt et amerikansk universitet, hvor du dermed oplever den velkendte amerikanske studiekultur i forhold til undervisningsform, undervisning på engelsk og det amerikanske karaktersystem.

Desuden kan du udover forventningen om studerende fra hele verdenen, forvente en hel del amerikanere, som har taget turen til det sydkoreanske for den helt store oplevelse, ligesom dig selv. Det giver dig fantastiske muligheder for at udvide din vennekreds og netværk, som unægteligt er en vigtig del af et studieophold i udlandet.

Om byen 🌇

Incheon er et vaskeægte forretnings hub, da byen med sine 2.7 millioner indbyggere er placeret ved et af Sydkoreas vigtigste havne. Hvad der gør Incheon mere interessant er, at byen teknisk set er en del af Seoul området, hvilket også betyder at metroerne i Incheon og Seoul er stærkt forbundet.

Havnebyen Incheon er en by i bragende udvikling, hvilket har resulteret i et futuristisk lignende business distrikt med skyskrabere og naturligt flotte parker.

Incheon har meget at byde de flere millioner indbyggere og du er aldrig i en situation, hvor du keder dig. Der er utallige restauranter og cafeer, der serverer sydkoreanske delikatesser til SU-venlige priser, en bred vifte af shopping muligheder, spændende markeder samt massevis af kulturelle oplevelser med byens mange kendte templer og historiske monumenter.

Er du en af de helt store oplevelsesmennesker, der formår at opleve alt der skal opleves i Incheon på rekordtid?

Så er det bedste forslag at hoppe på en halv time lang tur på lyntoget til hovedstaden Seoul, et af klodens mest pulserende byer, hvor du har frit valg på alle hylder i forhold til hvad din eventyrslystne sjæl har lyst til, Seoul har nemlig alt du kunne drømme om.

Bolig 🏠

On-campus

Alle studerende på University of Utah Asia Campus har mulighed for at bo på campus i deres fuldt møblerede studieboliger. Der er både mulighed for at leje sit eget værelse eller dele et værelse med en roommate.

Begge muligheder er udstyret med skrivebord, stol, garderobeskab og en seng. Desuden dækker fællesarealerne over en study lounge, computer rum, film rum, vasketøjsareal samt et fitness rum.

Se mere her.

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Som Uniclub+ medlem får du endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste, du kan søge.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Nødvendig 🔖

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
University of Utah Asia Campus

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

University of Utah Asia Campus

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Come! It’s a lot of fun and I think it’s a great opportunity to learn and find yourself. You’re pushed into a different country without necessarily knowing much about it, and you get to really learn more about yourself, what you want to do, it gives you a whole new perspective" - Victoria J

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

University of Utah Asia Campus

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?