Velkommen til

Catholic University of Murcia

Få udlevet den tanke du altid har gået med om at bytte de nuværende omstændigheder i Danmark ud med Spaniens varme himmelstrøg, nyde en sangria i solen og pifte livskvaliteten op med smukke strande samtidigt med, at du pakker kufferten hjem til Danmark med en pose meritoverførende ECTS point, og selvfølgelig D-vitaminer i massevis.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Universidad Católica De Murcia (UCAM), er blandt de mest internationale campusser i Spanien, hvor 10% af de 15.000 studerende er internationale.

Alle fag bliver undervist på engelsk, hvilket giver den ultimative essens af et studie i udlandet, da klasseværelset består af en blanding af lokale -og internationale studerende. Desuden er kvaliteten og fokusset på de studerende i top, blandt andet ved, at klasseværelset består af mindre hold, så du får det bedste ud af undervisningen hver gang. Derudover, er der moderne faciliteter og labs tilgængelige som absolut, er en af de fedeste features ved UCAM.

Fælleskabet blandt de 15.000 studerende er udover det sædvanlige. Med UCAM's sportsevents, er der ugentligt gejlet op til stemning man normalt kun ser på film. Det er dog ikke tilfældigt, for UCAM er nemlig famøse for deres utrolige høje standard indenfor sport og idræt, hvor universitetets basketball hold rent faktisk spiller på professionelt plan.

UCAM har desuden oceaner af organisationer og studenterklubber, der giver dig muligheden for at dyrke fællesinteresser med studerende. Det giver dig de bedste omstændigheder, for at få nye venner i Spanien og fra hele verden.

Campus bygningen, er et smukt syn der minder om et historisk slot, der stråler under Murcias spanske solrige himmelstrøg.

Om byen 🏙️

Under Valencia og øst for Andalusien finder man den charmerende og pragtfulde region, Murcia, på Spaniens sydøstlige kyststrækning ’Costa Calida’. Her skinner solen hele året rundt og regionen er en top destination for udendørsmennesker grundet de velkendte vandre- og cykelstier. Yderligere, er her en gammel og spændende historie samt kulturrige byer, der ligger malerisk placeret i det bjergrige landskab og langs den varme kyst.

Murcia kan lokke med sin lange kyststrækning og det naturskønne bagland, hvor der er plads til en masse aktiviteter uanset, hvad I lyster på ferien. Langs kysten er det kun fantasien, der sætter grænserne for aktivitetsmuligheder. Udover at udforske de mange grotter og bugte, kan I selvfølgelig slå jer løs i sandet og hoppe i bølgerne. Her er også mulighed for drageflyvning, sejlads i f.eks. kano og kajak, samt rafting i regionens floder. Hvis I vil udforske havets bund skal I ikke holde igen i Murcia. Havet omkring regionen, er noget af det smukkeste i Spanien og dykkerture findes her masser af. Oppe på land kan I tage på vandreture i bjergene i de idylliske omgivelser eller måske endda tage ud og paraglide og nyde landskabet fra toppen.

Livsglæden i regionen er helt enestående og lokalbefolkningen fester ved enhver mulig lejlighed. Efter undervisningen i foråret kan man være heldig at overværge festivalen ’Bando de la Huerta’, hvor tusindvis af lokale og gæster vandrer rundt i byen påklædt traditionelle klæder. Hertil følger lokal mad, som serveres i boder rundt omkring i byens gader. Påske-festivalen står især frem blandt byens mange traditionelle ’fiestas’. Nedenfor er en video, der viser nogle af højdepunkterne ved paraden.

Gastronomien i Murcia er baseret på smagfuld frugt og grøntsager, der typisk koges sammen med kød i kasseroller. Regionens lange kyst betyder selvfølgelig også, at friskfanget fisk og skaldyr er vidtspredt på den kulinariske scene i Murcia. Til at skylde et smagfuldt måltid ned, kan I vælge mellem en række lokaltdyrkede vine fra områder, såsom Bullas, Yecla og Jumilla.

Bolig 🏠

Universidad Católica De Murcia har lavet deres egen database med boliger for internationale studerende.

Universitetets personale står altid klar til at give dig adgang til databasen og forklare, hvordan det hele fungerer i tilfælde af, at du får brug for hjælp under din boligsøgen.

Ordningen på UCAM hedder "Student Housers" og de kan træffes på:

housing@ucam.edu

Se mere her

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Catholic University of Murcia

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Catholic University of Murcia

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Those who come to Murcia fall in love with UCAM, so if you are afraid of falling in love, don’t take this step" - Giovanni U.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Catholic University of Murcia

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?