Velkommen til

Universidad Europea, Madrid

Hvem har ikke snublet over tanken om at opholde sig i den gyldne metropol, Madrid. Den spanske hovedstad oser af energi, der virkelig får en til at leve. Den smukke arkitektur, det vibrerende natteliv, delikate madkultur og de varme himmelstrøg, er den perfekte cocktail til forhøjet livskvalitet. Viva La Madrid!

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Er man på jagt efter et universitet i det eksotiske Spanien, hvor det internationale aspekt og uddannelse i høj kvalitet, er i højsædet, så gør dig klar til, at dine endorfiner går amok. Universidad Europea (UE), er blandt top 5 universiteter i Spanien og huserer over 16.000 studerende, hvoraf ca. 1/3 af dem er internationale studerende. Tro det eller ej, så er der mere end 110 nationaliteter på UE.

Hold på hat og briller, for det bliver vildere, UE har nemlig campus i Madrid og det charmerende Valencia. Uanset hvilket campus du vælger at læse på kan du trygt vide, at de alle er moderne og er top gearet således, at du har de optimale læringsfaciliteter. Læringen og kvaliteten på UE er faktisk så god, at knap 90% af alle studerende kommer i job på under 12 måneder efter dimission.

"Learning by doing" er blevet centrum for det 21-århundredes læring, og det har UE bestemt taget til sig. Det er nærmest ubeskriveligt, hvor meget der er investeret i labs og partnerskaber til praktisk læring. Universitetet byder på alt fra simulerede hospitaler, professionel medieproduktion og blandt andet et VR-rum til tæt samarbejde med Real Madrid, hvis man læser en idrætsrelateret uddannelse.

Listen af faciliteter er enestående, og at det hele finder sted i smukke spanske byer giver dig et forfriskende pust på, hvad uddannelse egentlig kan, hvis man griber denne unikke mulighed.

Om byen 🌇

Hovedstaden Madrid er beliggende midt i Spanien, og er en sand europæisk metropol med sine over 3 million indbyggere. Byen har et kontinentalt klima, hvilket giver kolde vintre uden sne, men til gengæld 25-35 grader om sommeren.

Madrid byder på kulinariske oplevelser med sine lækre spanske Paella, tapas og meget mere. Vi anbefaler at skylle maden ned med et dejligt glas sangria under solnedgangen i det behagelige klima. Byen er kendt for sin kunst, hvilket giver anledning til kulturelle oplevelser og utallige anerkendte museer.

Arkitekturen er blandt Europas smukkeste, og komplimenterer de mange smukke parker, naturarealer og udendørs områder.

Nattelivet er noget for sig selv i Madrid, og indeholder formentlig flere barer end nogen anden by på denne klode. Der er en fornuftig blanding af cocktail barer og natklubber, som giver en glamourøs charme, der ganske enkelt appellerer til dans til sent ud på natten.

Bolig 🏠

XIOR student housing

Universidad Europea har et tæt samarbejde med en boligudbyder, som sikrer studerende på UE lækre boliger tæt på campus. Du vælger selv om du vil have din egen studiolejlighed eller om du vil dele bolig. Uanset, hvad er du sikret topklasse studieboliger gennem XIOR student housing. Du kan nyde godt af blandt andet:- Moderne spisestue og cafeteria
- Aircondition og opvarmning
- Fælles study lounge
- Biograf, studie, arbejde, tv og spilrum
- High-speed Wi-Fi
- Vaskerum
- Gratis print (op til 30 sider om dagen)
- Idyllisk udendørsområde
- Fitnesscenter, swimmingpool og sportskompleks

Se mere her

Spot A Home

En mulighed til boligsøgningen i Madrid, er Spot a home. Spot a home, er en troværdig bolig platform, og er brugt af mange studerende i jagten på boliger i de europæiske metropoler. Du kan se, hvordan Spot a home fungerer her.

Se boligerne, der er tilgængelige for dig nu her.

STUDENT

STUDENT er en troværdig bolig platform, og er brugt af mange studerende i jagten på boliger i de europæiske metropoler. Du kan se, hvordan STUDENT fungerer her.

Se boligerne, der er tilgængelige for dig nu her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Universidad Europea, Madrid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Universidad Europea, Madrid

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"A very modern university full of opportunities for its students. The facilities are of the highest standard. The teachers are trustworthy, and classes move dynamically promoting student understanding. A friendly environment for anyone in which you find experiences, friendships that will last a lifetime" - Rebecca S.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Universidad Europea, Madrid

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?