Velkommen til

Universidad Europea, Valencia

At blive forelsket i Spaniens 3. største by, Valencia, burde ikke komme som nogen overraskelse. Byen oser af unik charme under kontrasten af storbylivet, og den mere rolige atmosfære i mange af byens smukke områder. Den moderne arkitektur blandet med det traditionelle spanske i det indbydende middelhavsklima giver dig den konstante trygge følelse af, at det var en fornem beslutning at begive sig ud i en smagsprøve på den spanske kultur i netop Valencia.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Er man på jagt efter et universitet i det eksotiske Spanien, hvor det internationale aspekt og uddannelse i høj kvalitet, er i højsædet, så gør dig klar til at dine endorfiner går amok. Universidad Europea er blandt top 5 universiteter i Spanien og huserer over 16.000 studerende, hvoraf ca 1/3 af dem er internationale studerende. Tro det eller ej, så er der mere end 110 nationaliteter på UE.

Hold på hat og briller for det bliver vildere, UE har nemlig campus i Madrid og charmerende Valencia. Uanset, hvilket campus du vælger at læse på kan du trygt vide, at de alle er moderne og er top gearet således, at du har de optimale læringsfaciliteter. Læringen og kvaliteten på UE, er faktisk så god, at knap 90% af alle studerende kommer i job på under 12 måneder efter dimission.

"Learning by doing" er blevet centrum for det 21-århundredes læring, og det har UE bestemt taget til sig. Det er nærmest ubeskriveligt, hvor meget der er investeret i labs og partnerskaber til praktisk læring. Universitetet byder på alt fra simulerede hospitaler, professionel medieproduktion og blandt andet VR-rum til tæt samarbejde med Real Madrid, hvis man læser en idrætsrelateret uddannelse.

Listen af faciliteter er enestående, og at det hele finder sted i smukke spanske byer giver dig et forfriskende pust på, hvad uddannelse egentlig kan, hvis man griber den unikke mulighed.

Om byen 🌇

Valencia byder på et pulserende byliv, der virkelig opfylder enhver smag, især fans af kunst og kultur. Byen har den unikke kombination af strand og storbylivet som gør, at langt de fleste trives i Spaniens 3. største by.

Du kan forvente, at du får lyst til at lave noget langt de fleste dage om året da Valencia typisk oplever milde vintre og lange varme somre. Temperaturen om vinteren ligger typisk på 13-21C, hvorimod sommertiden dagligt er 27-34C. Dette giver anledning til at spise tapas i de utallige spisesteder, få sig en drink i de lokale spanske barer og nyde strandture i massevis.

Er man til kunst og kultur, er man det rette sted. Valencia, er særdeles kendt for sine museer og historiske monumenter som gør, at du aldrig kommer til at skulle mangle kulturelle oplevelser i byen. Er du fan af events og sport kan du også glæde dig. Byen afholder ofte lokale traditioner og festivaler, som gør byen til en festglad by med gode vibes året rundt. I weekenderne, er der skruet op for stemningen når det spanske storhold, Valencia C.F, spiller sine kampe i den bedste spanske række på det storslåede stadion, Estadio Mestalla.

Valencia er ikke blot en kæmpe turistmagnet grundet alle elementer byen byder på, men er faktisk også en super populær by at bosætte sig i grundet den høje livskvalitet, og leveomkostninger som er lavere end så mange andre steder i Europa.

Bolig 🏠

Colegio Mayor La Concepción

Colegio Mayor La Concepción er specielt bygget, for at tilfredsstille de studerendes behov for bolig, komfort og privatliv. Studieboligerne ligger blot fem minutters gang fra Universidad Europea de Valencia Campus. Boligerne fås både som fuldt møblerede studiolejligheder og delte boliger.

Udover at være tæt på campus, centrum og stranden kan du nyde godt af utallige faciliteter såsom:

- Wi-fi

- TV-antenne

- Rengøring af værelset

- Skift af sengelinned og håndklæder

- Vedligeholdelsestjenester,

- Sociale aktiviteter

- Fitnesscenter

- Vaskerum

- Studierum,

- Spil- og tv rum

- Solarium

- Cykelparkering

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Universidad Europea, Valencia

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Universidad Europea, Valencia

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"A very modern university full of opportunities for its students. The facilities are of the highest standard. The teachers are trustworthy, and classes move dynamically promoting student understanding. A friendly environment for anyone in which you find experiences, friendships that will last a lifetime" - Rebecca S.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Universidad Europea, Valencia

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?