Velkommen til

Veritas University San Jose

Costa Rica, landet man ikke hører meget til, men automatisk forbinder som værende et tropisk paradis. Det bedste af det hele er, at Costa Rica rent faktisk er en tropisk perle beliggende i hjertet af eksotiske Mellemamerika. Udover at høste dine ECTS point og blive klogere fagligt, er der rig mulighed for at kombinere studierne med strandliv, snorkling, surfing, dyreliv, vulkaner, og vaskeægte jungleture. Pura Vida!

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

Veritas University er anerkendt som et af de bedste private universiteter i Mellemamerika. Den enorme popularitet skyldes blandt andet lokationen på universitetets campus der ligger få minutter fra hjertet af hovedstaden, San José, men i høj grad også undervisningen der byder på lokale udflugter og praktisk tilgang til læring. Fag udbydes på både engelsk og spansk i små klasser med studerende i fokus.

Med 1500 studerende hvoraf 500 er dem er internationale kan du forvente at komme i tæt kontakt med den lokale kultur samtidig med, at du stifter bekendtskaber med studerende fra hele verdenen.

 

Om byen 🏙️

San José, eller “Chepe” som de lokale kalder hovedstaden er en hub for den moderne kultur i Costa Rica. Byen er kendt for sine famøse vulkaner og kaffe plantager der gør byens kaffe på de lokale caféer verdensklasse.

I fritiden kan du i det garanterede solrige vejr nyde byens monumenter og skønne parker, og endda besøge byens velkendte ølbryggeri. Selvom man bor i en storby har man privilegiet  i San José til nemt at kunne komme på eventyret i deres omtalte regnskovs natur.

San José´s natur område er the place to be for de eventyrslystne der vil opleve minder for livet. Her har du mulighed for at svæve gennem junglen på deres zip lines, river rafting med dine nye venner i floderne eller hoppe på en mountainbike hvor du cykler forbi vulkaner, broerne midt i naturen og eksotiske sukker, kakao og kaffe bønne farmer.

Er du til lange gåture i skoven? Prøv en tour hvor du får lov til at bade under vandfald og opleve smagsprøver af naturens friskeste kakao og kaffe forberedt af de lokale efter en dag med adrenalinfyldt hiking og klatring i naturen, hvor du slutter af med at kigge på eksotiske fugle fra de mange svingende broer i regnskoven.

Big city lover med en forkærlighed for den smukke natur og sommerfugle i maven ved tanken om eksotiske eventyrer? San José garanterer et specielt sted i dit hjerte og en one in a lifetime oplevelse.

Bolig 🏠

Særligt populært for studerende der læser et semester på Veritas University San Jose er homestay. Studerende placereres hos lokale værtsfamilier i San Jose, Costa Rica.

Typisk er det en studerende pr. familie der sørger for dit eget værelse, vasketøj, morgenmad og aftensmad på dagene du har undervisning.

Se mere her

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dække hele eller dele af hele studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Uniclub+ brugere får endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste de kan søge.

Se her hvordan

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Nødvendig 🔖

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Veritas University San Jose

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Veritas University San Jose

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Costa Rica is on so many levels a leader to the world. Come here for an amazing experience. Come grow as a person, and you will love it" - Karson B.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Veritas University San Jose

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?