Velkommen til

Veritas University San Jose

Costa Rica. Landet man ikke hører meget til, men automatisk forbinder som værende et tropisk paradis. Det bedste af det hele er, at Costa Rica rent faktisk er en tropisk perle beliggende i hjertet af eksotiske Mellemamerika. Udover at høste dine ECTS point og blive klogere fagligt, er der rig mulighed for at kombinere studierne med strandliv, snorkling, surfing, dyreliv, vulkaner, og vaskeægte jungleture. Pura Vida!

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Veritas University, er anerkendt som et af de bedste private universiteter i Mellemamerika. Den enorme popularitet skyldes blandt andet lokationen på universitetets campus, der ligger få minutter fra hjertet af hovedstaden, San José, men i høj grad også undervisningen der byder på lokale udflugter og praktisk tilgang til læring.

Det er værd at nævne, at man på Veritas University blot kan tage et eller flere study abroad semestre da langt de fleste hele uddannelser bliver undervist på spansk. Dem kan man naturligvis godt ansøge til, hvis man snakker spansk.

Fag udbydes på både engelsk og spansk i små klasser med studerende i fokus. Campus er et super smukt campus, der oser af tropiske vibes gennem bygningens fokus på naturlig opbygning og planter i massevis. Trods fokusset på de tropiske vibes, er undervisningsmiljøet super moderne og der er masser af moderne labs og lokaler at folde sig ud i under timerne.

Med 1500 studerende, hvoraf 500 er dem er internationale, kan du forvente at komme i tæt kontakt med den lokale kultur samtidig med, at du stifter bekendtskaber med studerende fra hele verdenen.

Om byen 🏙️

San José, eller “Chepe” som de lokale kalder hovedstaden, er en hub for den moderne kultur i Costa Rica. Byen er kendt for sine famøse vulkaner og kaffe plantager, der gør byens kaffe på de lokale caféer verdensklasse.

I fritiden kan du i det garanterede solrige vejr nyde byens monumenter og skønne parker, og endda besøge byens velkendte ølbryggeri. Selvom man bor i en storby har man privilegiet i San José til nemt at kunne komme på eventyret i deres omtalte regnskovs natur.

San José´s natur område er the place to be for de eventyrlystne, der vil skabe minder for livet. Her har du mulighed for at svæve gennem junglen på deres zip lines, river rafting med dine nye venner i floderne eller hoppe på en mountainbike, hvor du cykler forbi vulkaner, broerne midt i naturen og eksotiske sukker, -kakao -og kaffe bønne farmer.

Er du til lange gåture i skoven? Prøv en tour, hvor du får lov til at bade under vandfald og opleve smagsprøver af naturens friskeste kakao og kaffe forberedt af de lokale efter en dag med adrenalinfyldt hiking og klatring i naturen, hvor du slutter af med at kigge på eksotiske fugle fra de mange svingende broer i regnskoven.

Big city lover med en forkærlighed for den smukke natur og sommerfugle i maven ved tanken om eksotiske eventyrer? San José garanterer et specielt sted i dit hjerte og en one in a lifetime oplevelse.

Bolig 🏠

Særligt populært for studerende, der læser et semester på Veritas University San Jose er homestay. Studerende placereres hos lokale værtsfamilier i San Jose, Costa Rica.

Typisk er det en studerende pr. familie, der så sørger for dit eget værelse, vasketøj, morgenmad og aftensmad på dagene du har undervisning.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Visumsfrit i 90 dage 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Veritas University San Jose

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Veritas University San Jose

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Costa Rica is on so many levels a leader to the world. Come here for an amazing experience. Come grow as a person, and you will love it" - Karson B.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Veritas University San Jose

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?