Velkommen til

University of Central Lancashire

Med det fantastiske mediterranske vejr, krystalklare vand ved kysten og udendørs aktiviteter såsom vandsport, dykning, fiskeri og hiking er Larnaka den ultimative destination for livsnyderen. Nyd godt af den afslappede atmosfære i studiebyen med blot under 45 minutter til hovedstaden Nicosia hvis afslapningen skal skiftes ud med en forlænget storby weekend. Tag din livskvalitet til nye højder i Cypern.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

University of Central Lancashire som er et af top 3.7% bedste universiteter i verden har taget det geniale træk at tilbyde verdensklasse uddannelse til den halve pris i eksotiske egne hvor SU'en rækker en del længere. UCLan Cyprus er det sande bevis på den globaliserede verden og internationale studerende fra hele verden flokkes om denne unikke mulighed.

Faciliteterne er simpelthen intet mindre end i top. Universitetet har triumferet blandt alle nomineringer fra Europa, Mellemøsten og Afrika som campus med den mest avancerede og innovative audiovisuelle teknologi.

Studerende undervises i omhyggeligt designede forelæsningssale såvel som specialiserede laboratorier, såsom det første Moot Court Room på øen, det teknologisk avancerede Sports Lab og et innovativt Cognition and Development Psychology Lab. IT-infrastrukturen leverer mere end 300 softwareapplikationer og tusinder af online ressourcer med alle online-faciliteter, der automatisk er knyttet til UCLans ressourcer og bibliotek.

Hvis du troede at festen stoppede ved top-kvalitets uddannelse og futuristiske faciliteter kan du glæde dig over at campus ligger 5 minutter fra centrum, 15-20 minutter fra den legendariske badeområde Ayia Napa, under 45 minutter fra Hovedstaden Nicosia og ikke mindst 15 minutter fra Larnaca International Airport hvis de forlængede weekender stikker helt af.

UCLan Cypern er det første campus udenfor UK under University of Central Lancashire og samtidig et fuldt licenseret universitet på Cypern. En unik og innovativ model af en cypriotisk og britisk universitetsuddannelseserfaring, akkrediteret af henholdsvis Det Forenede Kongeriges kvalitetssikringsagentur og Cypernagenturet for kvalitetssikring og akkreditering i videregående uddannelse (CYQAA) sikrer dig den samme kvalitet som i UK.

Om byen 🌇

Med sin placering på Sydkysten i Cypern ligger Larnaka genialt placeret ved kysten og er kendt for sine smukke rene strande, delikate mad og et pulserende natteliv. Det er det perfekte sted at læse på universitet og få en unik studieoplevelse.

Med det fantastiske middelhavsvejr er udendørs fritidsaktiviteter evigt populære i området. Studerende kan deltage i vandsport, dykning, snorkling, fiskeri, vandreture, cykling og nærmest alt udendørs aktivitet hjertet begærer. Et af de særligt populære aktiviteter for de eventyrslystne er de krystalklare bugter med undersøiske vrag som man kan udforske med hjælp fra kvalificerede dykkerinstruktører.

Interessant nok er de krystalklare bugter usædvanligt rige på undersøiske vragretter, som du kan udforske. Der er mange kvalificerede og licenserede dykkerinstruktører og virksomheder langs strandområderne.

Er du til kulturelle oplevelser kan du glæde dig. Området byder på museer og historisk udforskelse i massevis, som sikrer dig en unik kulturel oplevelse. Når sulten rammer efter en lang dag er der heldigvis cafeer og resturanter i massevis, som serverer det friskeste middelhavsmad. Hænger et vibrerende natteliv efter gode oplevelser samt god mad sammen i din bog, kan du slå dig løs i det pulserende natteliv som aldrig slår fejl uanset om du er til natklub eller bar.

Larnaka er kendt som et afslappende eksotisk turistområde og har dermed en relativ stor lufthavn blot 15 minutter fra byen. Desuden er hovedstaden Nicosia blot 45 minutter fra Larnaka som giver dig gode muligheder for at få noget storbyferie ind over udenfor studietiden.

Bolig 🏠

On-campus

The Student’s Nest

The student's Nest er specifikt bygget for at studerende på UCLan Cyprus kan bo til en fornuftig husleje i nærmest luksuriøse omgivelser. Der er både studio studieboliger samt delelejligheder tæt på campus der giver studerende det ultimative studiemiljø udenfor campus også.

Ikke nok med at det er gåafstand fra campus, men komplekset er bygget blot 1.2 km fra den lækre nærliggende strand. Er man til en dukkert inden undervisningen kan man også nyde godt af udendørs poolen som frit kan benyttes af beboere.

Derudover kan du nyde godt af de mange faciliteter såsom:

- Wi-Fi i alle områder
- Vaskeri på stedet
- Personlig sikkerhed - 24 timers security
- Kontrolleret elektronisk indgang for sikkerhed
- Udendørs pool
- Spillerum / klubværelse / lobby med 60 '' LCD-tv og satellitkanaler
- Vending maskiner
- Parkeringspladser
- Cykelparkeringspladser

Hver lejlighed har en møbleret fælles opholdsstue med tv og et veludstyret køkken med komfur, køleskab / fryser, mikroovn og tilstrækkelig skabsplads. Værelserne har eget badeværelse med bruser, håndvask og toilet. Møblerne inkluderer også seng, et skrivebord, stol, kommode og garderobe. Indkvarteringspakken på The Student's Nest inkluderer alle basale tjenester såsom internet, elektricitet og vand.

Se mere her

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Som Uniclub+ medlem får du endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste, du kan søge.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Ikke Nødvendig ✅

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
University of Central Lancashire

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

University of Central Lancashire

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Intet mindre end et mirakel for ægte naturelskere.

Intet mindre end et mirakel for ægte naturelskere.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"UCLan Cyprus is very beautiful and modern and I have been very impressed. I live in Larnaca, and the locals are very friendly. I love all of the teachers, how they teach us and the atmosphere is unbelievable" - Julia K.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

University of Central Lancashire

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?