Velkommen til

University of Essex

Under en time fra megametropolen London finder man Englands ældste by, Colchester. Den charmerende kystby, der oser af engelsk charme og kulture i naturligt smukke omgivelser. Dyk ned i et af Englands mest populære studieby, og bliv en del af et fælleskab du ikke troede var muligt på et af verdens mest prestigefyldte universiteter. Grib chancen og oplev den vaskeægte britiske kultur samtidigt med, at vibrerende London er en lille togtur væk.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

University of Essex huserer mere end 3.000 studerende fra mere end 130 lande, hvor Colchester er det største af de i alt 3 campusser. Det har fået studerende fra hele verden til at flokkes om dette campus, hvilket gør det til en af ​​de mest internationalt diverse campusser på planeten.

Læser man på University of Essex kan man også læse på deres Southend campus og det mindre Loughton campus.

Campus er placeret i det naturligt smukke parkområde, som ligger få kilometer fra det historiske Colchester centrum  - Englands ældste by. Colchester Campus er desuden genialt placeret fra London centrum og de internationale lufthavne, som ligger under en time væk, i tilfælde af, at de forlængede weekendture skal være helt vilde.

Colchester campus er konstant fyldt med liv, med butikker, et travlt gademarked, restauranter, barer, et teater, en biograf, en frisør og endda en natklub og tro det eller ej, så er det muligt at hygge sig på studieopholdet uden nogensinde at forlade campus (selvom vi anbefaler at få hele oplevelsen med udenfor campus også).

Man siger i og med, at man takker ja til et optagelsesbrev fra University of Essex, at man automatisk får over 11.000 nye brødre og søstre - en vaskeægte Student Union-familie. Trods størrelsen på campus er atmosfæren intim, og alle er der for at støtte dig, sørge for at få din stemme hørt og hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid på Essex.

Det understøttes yderligere af universitetets Unibuddy ordning, som sikrer dig en lokal makker fra dag 1, som sørger for at du gnidningsfrit falder til i dine nye omstændigheder.

Du kan møde ligesindede mennesker eller prøve noget nyt med universitetets mere end 165 forskellige studenterklubber- og organisationer. Er du til sport, mode, madlavning, vinsmagning eller Harry Potter? Der er helt sikkert en studenterklub til din hobby, som gør det extraordinært nemt at få nye venner fra hele verden.

Om byen 🌇

Som Storbritanniens ældste registrerede by oser Colchester af over 2000 års historie efter at være grundlagt af de historiske romere, og det er også her, hvor hovedcampus, Colchester Campus, er placeret. Men det er ikke kun Colchester der har meget, du kan udforske. Chelmsford er den første og eneste by i Essex med et vibrerende travlt centrum fyldt med butikker, pubs og restauranter.

Lidt længere nord for amtet finder du landsbyen Tiptree, som er berømt for at fremstille marmelade, hvilket Dronningen markerede ved deres 125 års fødselsdagsfest med et besøg af Hendes Majestæt. Essex ligger på en af ​​de længste kystlinjer i England og har en stærk forbindelse til havet. Og med dette følger et fantastisk udvalg af lækker mad. I udkanten af ​​Colchester ligger Mersea, en idyllisk ø kendt for sine verdensberømte østers og de fineste skaldyr.

Der er dog mere ved kysten end blot verdensklasse havmad. Southend-on-Sea har den længste promenade i verden, hvor du kan ride på moletoget, spille golf og smage de famøse traditionelle fish and chips. Desuden er Southend lufthavn forbløffende godt forbundet med resten af Europa, som giver dig mulighed for forlængede weekendophold i charmerende europæiske byer.


Med det evigt pulserende London beliggende under 1 time fra byen, er man uanset hvad sikret shoppingmuligheder, seværdigheder, restauranter og nattelivet behøves ikke engang en introduktion.

Bolig 🏠

On Campus Colchester

The Towers

Blot 2 minutters gågang fra Colchester Campus finder man de symbolske tårne, som oser af den autentiske studieoplevelse atmosfære. Studieboligerne er delte boliger med delekøkken og spisestue, som gør at studerende automatisk socialiserer sig.

Se mere her

South Courts

Med sine store grønne arealer er South Courts studieboliger beliggende i det ultimative område at motionere i grønne omgivelser samtidig med, at man blot er en 5 minutters gåtur fra Colchester Campus.

Se mere her

The Houses

The Houses studieboliger er beliggende i mere rolige omgivelser blot 5 minutters gåtur fra Colchester Campus.

Se mere her

University Quays

Med floden som nærtliggende kulisse er University Quays strategisk placeret således, at du blot er 15-20 minutters gågang fra campus samtidig med at være beliggende i et område med et godt forbundet offentlig transport netværk. Det gør det super nemt for dig at tage turen direkte til London uden at være for langt fra campus

Se mere her

The Copse

The Copse studieboliger er beliggende blot en 9-minutters gåtur fra Colchester Campus. Det er kendt, som de lidt nyere og mere moderne studieboliger bygget omkring University of Essex, Colchester Campus.

Se mere her

The Meadows

The Meadows studieboliger er beliggende blot en 10-minutters gåtur fra Colchester Campus nær Colne estuary floden, som er spirituel terapi at tage en tur omkring. Boligerne er moderne og mange internationale studerende kalder studieboligerne for hjem her.

Se mere her

Wolfson Court

Wolfson Court studieboligerne er beliggende blot en 3-minutters gåtur fra Colchester Campus. Wolfson Court er kendt som det mindste og hyggelige studieboligmiljø for studerende, der har sin daglige studiegang på Colchester Campus.

Se mere her

On Campus Southend

University square

Blot få minutter fra Southend Town Centre og 2 minutters gågang fra Southend Campus ligger det ultimative studieboligmiljø, University Square.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Nødvendig 🔖

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
University of Essex

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

University of Essex

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Universitetet er i absolut international top-klasse

Universitetet er i absolut international top-klasse

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I felt a little anxious at first, but I met so many wonderful people during my first week here. It's such an exciting and lively university with beautiful grounds. There's so much to explore on and off campus. What I love the most, however, is the cultural diversity!" - Claire W.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

University of Essex

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?