Velkommen til

University of Europe, Hamborg

Er man til et udlandsophold i et sted, der ikke minder om Danmark, men hvor weekendture hos familie, venner eller kæreste minder om en almindelig togtur gennem Danmark, så er Hamborg perfekt. Med et af verdens største havne er byen et vaskeægte business hub, hvor superbiler og luksus butikker pynter bybilledet. Til tilhængere af et mere råt bybillede, skal man ikke langt væk fra Louis Vuitton og Porsche forhandlere, før man befinder sig i legendariske Reeperbahn med barer og graffiti på ræd og række.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

Berlin, Hamborg og Iserlohn - Du vælger selv hvilken du vil kalde for din studieby når du læser på University of Europe for Applies Sciences. Du kan vælge en unik atmosfære i hovedstaden, en nordtysk havneby eller et amerikansk campusbaseret universitet, alt efter hvad du foretrækker. De tre campusser imødekommer en lang række ønsker: F.eks. Ligger campus i Berlin i hjertet af byen, lige ved Potsdamer Platz.

Campus i Hamborg er beliggende i Altona-distriktet, lige ved siden af ​​havnen og Elbe-floden. Campus i Iserlohn er omgivet af grønne områder og tilbyder masser af fritidsaktiviteter på Seilersee.

University of Europe for Applies Sciences (UE) uddanner fremtidens designere og beslutningstagere inden for business, sport, medier og IT samt kunst og design. De 4 nøgleord der bedst beskriver UE er: praktisk, international, tværfaglig og fokuseret på succes. Studiemiljøet foregår i en uformel atmosfære, så du kan vokse som person. Tillid er placeret på dine skuldre mens underviserne stræber efter at du oplever succes. Du lærer ud fra en praktisk tilgang og ikke mindst at tænke internationalt.

Udover topmoderne faciliteter, virkelighedsnær undervisning og cases samt et bredt udvalg af fag og studier, så kan man med UE på CV'et godt regne med at være en eftertragtet profil da "Employability after graduation" raten er på hele 93% (baseret på at komme i job indenfor 1 år).

Grib chancen og bliv en del af UE miljøet som sikrer dig topklasse undervisning i et internationalt miljø.

Om byen 🌇

Hamborg er hjemsted for over 1,8 millioner mennesker og den andenstørste by i Tyskland. Hamborg, der er kendt som “porten til verden”, skyldes byens velstand, et stort transportknudepunkt og en prangende industri kombineret og fremmet af indflydelsesrige medier.

Hamborg har omkring 2300 broer, som faktisk er mere end Amsterdam og Venedig tilsammen. Sammen med broer er der mange grønne områder, nogle endda brugt som rekreative spillesteder, der betragtes som en sand berigelse blandt de mange studerende beboende i området.

Udover et byliv der er præget af luksusbutikker, superbiler, generøse shoppingmuligheder, caféer og restauranter, er der særligt et område Hamborg er særligt kendt for. Nemlig legendariske Reeperbahn, som er stjernen af Hamborg natteliv. Det rå bybillede af Hamborg med barer og spistesteder på stribe er et sandt hotspot for lokale, studerende og turister fra hele verdenen der med garanti giver nogle mindeværdige oplevelser.

Som studerende i en divers by, lærer du ikk blot gennem bøger, men gennem livlige oplevelser. Dem kan du nyde godt af med Hamborgs mange teatre, operaer, kulturelle monumenter, kunst og sportslige begivenheder tilgængelige for alle.

Bolig 🏠

Smartments

Med sit friske design, er Smartment i Hamborg mange studerendes foretrukne bolig i byen. The Student Hotel byder på fuld møblerede værelser med eget badeværelse. Derudover, er der lounges til at studere og slappe af i, fitness, mulighed for at låne cykler, vaskerum, Wi-Fi, security døgnet rundt og meget mere.

Se mere her.

The Fizz

The Fizz er et friskt ungt studiebolig koncept med et lækkert design. Studieboligerne fås både som private lejligheder eller i delte lejligheder. Boligerne byder på fuld møblering, Wi-Fi, lounges til læsning og afslapning, delekøkken miljø, vaskerum, mini biograf, udendørs arealer samt security døgnet rundt.

Derudover, kan du frit parkere cyklen i cykelkælderen, som blot kan tilgås med chippen. Desuden kan du nyde godt af de fordele og rabatter The Fizz medlemskortet bringer og de mange sociale events, der bliver afholdt.

Se mere her.

Stuart Student Apartments

Stuart Student Apartment er studieboliger med et særligt ungdommeligt præg for studerende. Boligerne er ensuite lejligheder, der byder på fuld møblering, Wi-Fi, lounges til læsning og afslapning, og tilgængeligt rum med hjemlige nødvendigheder såsom støvsuger, strygebræt osv. til gratis lån.

Udover det, kan du nyde godt af gaming arealerne, uanset om du er til digitale computerspil eller et spil bordfodbold.

Se mere her.

Uninest Student Residences

Uninest Student Residences er et moderne studiebolig kompleks i hjertet af Hamborg. Studieboligerne fås både som private lejligheder eller i delte lejligheder. Boligerne byder på fuld møblering, Wi-Fi, lounges til læsning og afslapning, vaskerum, onsite personale samt security døgnet rundt.

Derudover, kan du frit parkere cyklen i cykelkælderen, som blot kan tilgås med chippen.

Se mere her.

Home Company

Et alternativ til boligsøgningen i Hamborg, er Home Company, som er kendt som en pålideligt platform.

Se mere her.

Immonet

Et alternativ til boligsøgningen i Hamborg, er Immonet. Immonet er en troværdig bolig platform og er brugt blandt mange studerende.

Se mere her.

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Som Uniclub+ medlem får du endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste, du kan søge.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Ikke Nødvendig ✅

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
University of Europe, Hamborg

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

University of Europe, Hamborg

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
“There is really a lot of emphasis on practice. As a student, you quickly gain project experience and make a lot of contacts” - Lea D.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

University of Europe, Hamborg

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?