Velkommen til

University of Europe, Iserlohn

Med sin placering lige udenfor innovative storbyer såsom Dortmund, Düsseldorf og og Köln og få timer fra Amsterdam og Bruxelles har man som studerende i Iserlohn nem adgang til at få det bedste ud af tyske storbyer til langt mere SU-venlige boligpriser. Den charmerende tyske by er den perfekte studieby med sin geniale placering, hvor omstændighederne er præget af tysk charme, grøn natur og et venligt folkefærd.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Berlin, Hamborg og Iserlohn - Du vælger selv hvilken du vil kalde for din studieby når du læser på University of Europe for Applies Sciences. Du kan vælge en unik atmosfære i hovedstaden, en nordtysk havneby eller et amerikansk campusbaseret universitet, alt efter hvad du foretrækker. De tre campusser imødekommer en lang række ønsker: F.eks. Ligger campus i Berlin i hjertet af byen, lige ved Potsdamer Platz.

Campus i Hamborg er beliggende i Altona-distriktet, lige ved siden af ​​havnen og Elbe-floden. Campus i Iserlohn er omgivet af grønne områder og tilbyder masser af fritidsaktiviteter på Seilersee.

University of Europe for Applies Sciences (UE) uddanner fremtidens designere og beslutningstagere inden for business, sport, medier og IT samt kunst og design. De 4 nøgleord der bedst beskriver UE er: praktisk, international, tværfaglig og fokuseret på succes. Studiemiljøet foregår i en uformel atmosfære, så du kan vokse som person. Tillid er placeret på dine skuldre mens underviserne stræber efter at du oplever succes. Du lærer ud fra en praktisk tilgang og ikke mindst at tænke internationalt.

Udover topmoderne faciliteter, virkelighedsnær undervisning og cases samt et bredt udvalg af fag og studier, så kan man med UE på CV'et godt regne med at være en eftertragtet profil da "Employability after graduation" raten er på hele 93% (baseret på at komme i job indenfor 1 år).

Grib chancen og bliv en del af UE miljøet som sikrer dig topklasse undervisning i et internationalt miljø.

Om byen 🌇

Iserlohn er placeret i det innovative distrikt kaldet Sauerland nær Ruhr-bydelen. Byen er ualmindeligt dejlig grønt og er omgivet af skov og natur med masser af plads til afslapning til de knap 100.000 beboere. Om sommeren kan du helt sikkert hygge dig i Iserlohns charmerende historiske centrum.

Svanerne vandrer langs kysten af ​​Seiler-søen i Iserlohn og er sjældent generet af de menneskelige besøgende, der kommer for at nyde naturen. Det er den ene side af Iserlohn - omgivet af skov, grøn områder og en afslappet atmosfære. Blot få hundrede meter væk kan det blive ret højt - især når de entusiastiske Iserlohn-fans støtter deres ishockeyhold, "Iserlohn Roosters". Derudover er nattelivet grundet universiteterne præget af unge der besøger diverse barer, klubber og cafeer hver weekend.

Iserlohn byder indbyggerne på en vidunderlig blanding af storbyattraktioner og uberørt natur samtidig med en storbys flair. Der er nemlig udover shoppingmuligheder, koncerter og sport events et væld af aktiviteter så som golf, tennis og meget andet i den flotte natur. Når sulten rammer efter diverse udendørsaktiviteter kan man nyde godt af restauranterne i byen.

Når læsningen står på pause og de grønne naturområder skal skiftes ud med et mere vibrerende storbyliv kan man frit vælge om det skal være storbyer såsom Dortmund, Düsseldorf eller Køln da de alle er nærtliggende byer. Tro det eller ej, så ligger europæiske metropoler såsom Amsterdam og Bruxelles en ca. 3-timers køretur fra Iserlohn.

Bolig 🏠

Rentberry

Rentberry er boligplatform som kan anvendes til boligjagten som studerende i Iserlohn.

Se mere her.

Magicstay

Magicstay er en udemærket mulighed for 'short-term' lejeophold. Der er mulighed for at leje fuldt møblerede studiolejligheder eller delte lejligheder afhængigt af boligbehov.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
University of Europe, Iserlohn

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

University of Europe, Iserlohn

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Forvent en god levestandard på SU.

Forvent en god levestandard på SU.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"For me, my studies in Iserlohn were marked by the very familiar atmosphere on campus" - Annamaria J.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

University of Europe, Iserlohn

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?