Velkommen til

University of New York in Prague

I hjertet af Europa stråler et af de mest charmerende byer, der mest af alt minder om alle europæiske lande mixet i én, både arkitekturmæssigt og kulturelt. Prag er en populær destination med karakteristiske bygninger, åbensindede mennesker og utallige oplevelser, der alt sammen kan opleves til SU-venlige priser. Det er desuden den ultimative destination, for at rejse til andre populære byer i Europa.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Siden 1998 har University of New York i Prag (UNYP) tilbudt engelsksproget uddannelser i Prag. UNYP, er den største og førende engelsksprogede videregående uddannelsesinstitution i Tjekkiet.

Som det eneste universitet i Tjekkiet, der tilbyder både et amerikansk akkrediteret eksamensbevis og et akkrediteret europæisk eksamensbevis til bachelorstudier, er UNYP den bedste destination for enhver international studerende. For kandidatstuderende tilbyder UNYP internationalt anerkendte eksamensbeviser fra amerikanske og britiske universiteter.

I øjeblikket læser mere end 800 studerende fra mere end 60 lande på UNYP. Forelæserne kommer fra USA, UK og Europa (fra mere end 30 lande), og har både akademisk og professionel erfaring med sig. Dette gør UNYP multikulturelt og tilbyder et internationalt miljø, for hver enkelt studerende, med gode omstændigheder for at udvide sin internationale vennekreds og netværk.

UNYP tilbyder udfordrende, internationalt anerkendt undervisning, der foregår i en smuk by i hjertet af Europa, skræddersyet af respekterede institutioner fra USA og Storbritannien. Forelæsningerne holdes af et internationalt anerkendt og erfarent fakultet, der bruger moderne, åbne, tankevækkende og deltagende undervisningsformer til en kulturelt og geografisk forskelligartet gruppe studerende, der afspejler mangfoldigheden nu til dags og i fremtiden.

Om byen 🌇

Prag, er en vidunderlig by med sin særlige karakteristiske arkitektur, som gør det meget nemt at falde for byen. Prag er genialt opbygget således, at nærmest alt er i gå-afstand, takket være opbygningen omkring Prags centrum. Noget der har været med til at gøre Prag til en ultimativ studieby  udover oplevelserne og det famøse natteliv, er bestemt de super SU-venlige priser.

Udover de mange restauranter, barer og det vibrerende velkendte natteliv, er byen kendt for sine mange musikfestivaler. Har man nydt lidt for meget af den lokale velsmagende øl, som Tjekkiet er kendt for, og som i nogle tilfælde er billigere end en flaske vand, kan man snildt begive sig ud i roligere egne. Prag har smukke floder, parker og naturområder, som kan give en ro i sindet, men skulle man få brug for et adrenalin kick, kan man sagtens booke en river rafting tur.

Der er meget at se og opleve i Prag, men nogle punkter som tilfredsstiller de kulturelle formål er bestemt følgende:

  • Prague Castle
  • The Charles Bridge
  • Old Town Square with the Prague astronomical clock
  • The Jewish Quarter
  • The Baroque Saint Nicholas Church
  • Church of Our Lady Victorious and Infant Jesus of Prague
  • Písek Gate
  • The Franz Kafka Museum
  • Kampa Island – with a view of the Charles Bridge.

Bolig 🏠

On-campus

Alle Uniclub ansøgere får glæde af rabat på huslejen på UNYP's studieboliger, som efter rabatten bliver 3315 EUR for hele semestret pr. beboer.

Alle UNYP studerende bor primært på institutionens boliger, som er lokaliseret 15-30 minutter fra selve campus. Boligerne ligger i historiske bygninger, som nyligt er blevet renoveret. Hele bygningen er udstyret med Wi-Fi og møntvaskerier og ligger tæt på flere supermarkeder.

Alle studieboligerne har i forvejen seng, sengebetræk, tæppe, håndklæder, tøjskab, skrivebord og stole. Køkkenet er et delekøkken med alt standard udstyr inkluderet. Fællesarealet bliver primært brugt som en study lounge til de boende studerende.

Boligerne fås i forskellige størrelser, afhængigt af om man vil bo med en roomie eller er en gruppe på 4-6 studerende, der vil dele en studiebolig.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke nødvendigt som EU-borger ✅

IELTS eller TOEFL:

Nødvendig 🔖 (undtaget hvis din uddannelse er på engelsk)

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
University of New York in Prague

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

University of New York in Prague

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en god levestandard på SU.

Forvent en god levestandard på SU.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I absolutely loved studying abroad in the Czech Republic. Not only were the classes genuinely interesting and unique, but the prime location of Prague meant traveling was both cheap and easy" - Cindy B.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

University of New York in Prague

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?