Velkommen til

University of Southern Queensland, Ipswich

I verdenskendte Queensland, Australien, hvor sandstrandene er forbløffende dejlige, vejret solrigt og surfing er en standard weekendaktivitet, er der tonsvis af oplevelser man ikke må gå glip af. Til de eventyrslystne sjæle, der gerne vil være tæt på muligheden for tropiske aktiviteter, er man blot 45 minutters køretur fra storbyen Brisbane, 1 times kørsel til Gold Coast. Ipswich er med sin beliggenhed og SU-venlige priser den idéelle studiedestination.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

University of Southern Queensland's campus i Ipswich er blot et ud af 3 campusser i den australske delstat Queensland, hvoraf de 2 andre er beliggende i Springfield og Towoomba.

USQ, Ipswich, er et hyggeligt og sundhedsfokuseret campus beliggende ca. 45 minutter fra storbyen Brisbane. Studerende på University of Southern Queensland har gode muligheder for at involvere sig i akademiske og sociale klubber og organisationer. Der afholdes ofte sociale sammenkomster, der øger det velkendte fællesskab på campus.


De fleste fag på USQ Ipswich campus er sundhedsfaglige fag, hvilket har været grunden til deres store investeringer i dette område. Der er både sygeplejerske og lægelige lab faciliteter for knap 2 mio. AUD og en ambulance simulator for at give studerende praktisk viden. Deres fitness område hedder The Works Ipswich Health and Recreation Club og er et fuldt udstyret fitnesscenter, der tilbyder personlig træning og gruppefitnessklasser. Medlemskab er åbent for alle studerende og ansatte. Der er også en række sportslige faciliteter og baner til rådighed til de aktive studerende.

Undervisning er opdelt i mindre klasser så studerende opnår et tættere fælleskab og det maksimale ud af deres akademiske læringsmiljø. Du kan stifte bekendtskaber med mennesker fra hele verden. På USQ er der 80 forskellige nationaliteter grundet de vidunderlige omstændigheder, der er for internationale studerende i Queensland.

Om byen 🌇

Ipswich er centralt beliggende i den blomstrende sydøstlige Queensland-region i Australien, kun 50 minutter fra Brisbane og en times kørsel fra strandparadiset Gold Coast, som i øvrigt har en lufthavn med særdeles attraktive rejsedestinationer tilgængeligt.


Byen tilbyder en ideel livsstil, der kombinerer kulturarv med et twist af frembrusende spændende storbystil. Det er Queensland's hurtigst voksende by og også hjemsted for den yngste demografiske befolkning i det sydøstlige Queensland. Ikke noget med, at du kommer til at møde mange personer der er jævnaldrende grundet byens mange unge studerende, er der tilmed bred multikulturalitet med de mere end 115 forskellige kultur-baggrunde beboende i byen.

Det er ikke nødvendigt at køre til Brisbane for at hygge sig i fritiden, Ipswich har nok at byde på. Der er biograf, zoo, kunstgalleri samt hyggelige cafeer og restauranter. Til de nattelivsglade der kan lide at få en drink på den lokale og nyde live musik og underholdning, er studio 188 mange USQ studerendes foretrukne sted at hænge ud i weekenden.

Er man til naturlig skønhed og ude efter en mindfullness oplevelse er Denmark Hill Conservation Park (ja, det hedder den faktisk) i Ipswich den perfekte getaway seværdighed, hvor du udover flot natur og udsigter også får garanteret et godt instagram billede på turen. Bedste af det? Det er gratis.

Skal man på den helt store tur i det pulserende storybyliv, ligger Queenslands's største by, Brisbane blot under en time fra Ipswich. Sol, surfing og strand? Intet problem, du er kun ca. en time fra Gold Coast.

Bolig 🏠

87 Thorn Street Apartments

Studieboligerne hos USQ Ipswich er kommercielt privatdrevne boligforerninger. Et af de populære studieboliger for studerende på USQ Ipswich i nærheden af campus er 87 Thorn Street Apartments. Boligerne fås i forskellige størrelser og varianter med adgang til top moderne faciliteter.

Kontakt rentals.87thornstreet@gmail.com for nærmere information.

Unilink Village

Unilink Village er bestemt et favorabelt valg for USQ Ipswich studerende. Faktisk er boligerne primært lavet til studerende på USQ, som tilbyder studieboliger til en fair og overkommelig husleje, uden at der er sparet på lækre faciliteter. Udover at boligerne er fuldt møbleret, er der i huslejen inkluderet Wi-Fi, gratis parkering, kabel TV, Grill område, swimming pool samt vand, varme og elektricitet. Desuden er boligerne en kort gå-distance fra campus.

Se mere her.

Campus View Apartments

Campus View Apartments er sat i verden for at tilbyde studerende boliger i et akademisk og professionelt miljø. Boligerne er trods deres overskuelige husleje fuldt møbleret inklusiv hurtigt Wi-Fi, alle nødvendigheder i fælleskøkkenet, aircondition, kamera og gated community security 24/7 samt vand, varme og elektricitet. Desuden er boliger udover at være gå-distance fra campus også glimrende placeret i forhold til offentlig transport, restauranter og parker.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
University of Southern Queensland, Ipswich

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

University of Southern Queensland, Ipswich

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Don’t underestimate the power of networking, being well connected is vital. Employers really value your community involvement, and at USQ, the opportunities are bountiful" - Simon P.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

University of Southern Queensland, Ipswich

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?