Velkommen til

University of Southern Queensland, Toowoomba

I verdenskendte Queensland, Australien, hvor sandstrandende er forbløffende dejlige, vejret solrigt og surfing er en standard weekendaktivitet, er der tonsvis af oplevelser man ikke må gå glip af. Til de eventyrslystne sjæle der gerne vil være tæt på muligheden for tropiske aktiviteter uden det hektiske storbyliv og til mere SU-venlige priser, er Toowoomba den idèele destination.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

University of Southern Queensland (USQ) i Toowoomba, er blot et ud af 3 campusser i den australske delstat Queensland, hvoraf de 2 andre er beliggende i Springfield og Ipswich.

USQ, Toowoomba, er et ungt og dynamisk universitet, der huserer over 4000 studerende og er hovedcampus. Studerende på Toowoomba campus byder på moderne faciliteter i form af 24/7 computer lab adgang, teater og kunstgalleri, posthus, to banker, en traditionel smuk japansk have, bookstore og et bibliotek med diverse students services.

Studerende på USQ har mulighed for at involvere sig i akademiske - og sociale klubber og organisationer. Der afholdes ofte sociale sammenkomster, der øger det velkendte fællesskab på campus.

Undervisningen er opdelt i mindre klasser, for at studerende kan opnå et tættere fælleskab og det maksimale ud af deres akademiske læringsmiljø. Mød nye venner og skab dig et netværk fra hele verden. På USQ møder du studerende fra over 80 forskellige nationaliteter, for Southern Queensland har vidunderlige omstændigheder for internationale studerende.

USQ byder på en bred vifte af studieområder og fag, som er med til at gøre universitetet til et attraktivt valg at tage sit studieophold på.

Toowoomba campus er blot 90 minutter fra Queensland's største by, Brisbane, som har nogle af verdens smukkeste strande og surfing muligheder. Det er super nemt, effektivt og prisvenligt at tage turen dertil og andre omkringliggende byer med offentlig transport.

Om byen 🌇

Toowoomba i Queensland, er et område lokaliseret 1,5 time fra storbyen Brisbane og under 2 timer fra Guldkysten. Med sine 160.000 indbyggere, er Toowoomba den perfekte kombination mellem byliv og naturliv. Temperaturerne svinger 17-27C i sommermånederne, mens det om vinteren svinger mellem 5 og 16C.

Toowoomba byder på en afslappet atmosfære og livsstil, der gør byen til den perfekte destination for dig der ønsker at være fri for det hektiske storbyliv til dagligt, men stadigvæk have mulighed for at besøge nærliggende storbyer udenfor skoletiden.

Byen er den perfekte studieby, da leveomkostningerne er markant lavere end  de nærliggende kystbyer nævnt tidligere.

Bolig 🏠

On-campus

University of Southern Queensland, har sine egne studieboliger på campus. Man kan vælge mellem at bo på de såkaldte Concannon, McGregor og Steve Rudd College, som alle sammen ligger omkring USQ campus. Alle tre tilbyder eget soveværelse, men afhængigt af hvilket af de tre du vælger, kan der være forskel på om man deler eller har eget badeværelse.

Faciliteterne er formidable, da de inkluderer fællesrum med TV og sofa lounges, køkken med diverse nødvendigheder, computer labs, Wi-Fi, vaskerum, sportsareal udenfor, sociale fællesarealer med bordtennis, air hockey, pool bord, grill og fælles 75' fladskærm til de hyggelige fælleskabsstunder.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
University of Southern Queensland, Toowoomba

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

University of Southern Queensland, Toowoomba

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"As a international student in Australia I was always greeted positively and this made me happy. I also got involved in USQ’s Entrepreneurship and Innovation Program and joined the Start-Up Club to share my ideas" - Jin H.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

University of Southern Queensland, Toowoomba

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?