Velkommen til

University of the South Pacific

Til de eventyrslystne sjæle, er et udlandsophold i Fiji drømmedestinationen. Oplev et tropisk eventyr, uanset om du er på campus, lever dagligdagen på Fiji under palmetræerne eller besøger de nærliggende øer. Et study abroad på University of the South Pacific vil helt klart markere et specielt minde og indtryk i dit liv. Grib din unikke mulighed for at opnå akademisk berigelse, opleve sensationelle sandstrande, farverige koralrev, udsøgt mad, surfing og et venligt folkefærd.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

The University of the South Pacific (USP) har hovedcampus i hovedstaden Suva, som ligger på den sydøstlige kyst på Fijis største ø.

USP tilbyder fag indenfor områder såsom kunst, jura, uddannelsesvidenskab, business, finans, økonomi, kommunikation, ingeniørvidenskab, teknologi, miljø og er især kendt og respekteret for deres undervisning og research indenfor marine biologi.

The University of the South Pacific Fiji huserer 11.000 studerende på hovedcampus og mange af dem er internationale studerende, hvilket giver de perfekte omstændigheder for at udvide sit netværk og få venner fra hele verden.

Laucala Campus, som er hovedcampus, er blot en 10 minutters bustur fra centrum, hvor du kan nyde godt af de mange butikker, cafèer, restauranter, åbne markeder og udendørs aktiviteter.

Om byen 🌇

De smukke stillehavsøer har alt at tilbyde til de eventyrslystne sjæle. Der er skønne strande med det reneste vand og sand, sensationelle solnedgange og en spændende oldtidshistorie.

Fiji tilbyder en kombination af biodiversitet, historie og moderne indflydelse, som gør øen til en naturlig legeplads med sit krystalklare vand, hvor solen reflekterer ned på verdensklasse strande.

Trods vestens forestilling om Fiji som den ultimative turistdestination, er Fijis kultur ikke til at undervurdere. For de der tager skridtet yderligere end blot at være turist i Fiji, får du muligheden for at fordybe dig i den traditionelle kultur som har indflydelse fra den unikke Juxtaposition fra de lokale Stillehavs traditioner samt fra indflydelse fra det indiske subkontinent.

Suva, som er hovedstaden, er lokaliseret på øen Viti Levu i Rewa provinsen, Centra Division. Suva er en havneby og dermed kendt som centrum for øens politiske, administrative og kommercielle knudepunkt. Suva huserer utallige musik areaner, internationale restauranter og sports faciliteter.

Især de mange festivaler er særligt populære for de unge og studerende, som kan slå sig løs i live musik i tropiske omgivelser. Udover kultur berigelse udenfor studietiden, har du drømmeomstændighederne for at gøre brug af de smukke strande i forbindelse med svømning, surfing, snorkling og dykning.

Bolig 🏠

On-Campus bolig

The Waqavuka Flats, er navnet på universitetets egne boliger på campus i Fiji. Boligen er indrettet til egen seng med delte faciliteter. Boligerne er udstyret med aircondition til det tropiske vejr og har 24/7 security.

Se mere her

Off-Campus bolig

Studerende, der ønsker at bo udenfor campus rådes til at kontakte universitetets dedikerede personale, der vil hjælpe med at finde bolig til internationale studerende. Omkring Laucala campus i Fiji, er der tilgængelige lejligheder som hyppigt lejes ud til internationale studerende.

Huslejen på disse afhænger af, hvorvidt de er semi eller fuldt møbleret og udstyret. USP har samlet en database med off-campus studieboliger.

Se mere her

Homestay

Internationale studerende på USP har også muligheden, for at bo hos en værtsfamilie i Suva, Fiji. Hver familie har hver sin måde at gøre tingene på samt leve dagligdagen på, og det er den perfekte måde at få indsigt i den lokale kultur.

Hvis du er interesseret i muligheden, for homestay under dit study abroad i Fiji bedes du venligst kontakte det internationale kontor på USP.

Hør mere om homestay muligheden ved at sende en mail til international@usp.ac.fj eller ring til dem på nummeret +679 3231753

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Visumsfrit i 120 dage 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
University of the South Pacific

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

University of the South Pacific

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I have been studying away from my parents for quite a while, and people in Fiji have accepted me not as a foreigner, but as one of their own" - Hyunsoo R.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

University of the South Pacific

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?