Velkommen til

University of Wolverhampton

Wolverhampton, er for dig der er ude efter den autentiske britiske oplevelse uden London priserne. Begiv dig ud i et sandt multikulturelt knudepunkt i hjertet af Storbritannien, hvor kultur og sport er i højsædet. Er du ude efter at udvide din horisont yderligere, er Wolverhampton den ultimative destination med sin fornemme lokation, der gør det nemt for dig at besøge storbyer såsom Birmingham, Manchester og ikke mindst London.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

University of Wolverhampton, er et anerkendt universitet, der huserer ca. 20.000 studerende hvoraf 2500 af disse er internationale studerende fra over 130 lande. Anerkendelsen af universitetet kommer fra flere nationale og internationale kåringer, hvor den nyligste nævneværdige er fire stjerner fra QS international ratings.

Det er udover høj kvalitet af campus og uddannelse også forbundet med den imponerende statistik af 96% af dimittender, der får job indenfor et år.

University of Wolverhampton tilbyder en bred palette af studier og fag, som gør at dine chancer for at finde noget til dig, er rigtig gode. Universitetet udvikler sig konstant og ligger en kæmpe lid i at investere i campus miljøet og studerende. Der er de seneste år blevet investeret millioner af pund i campus, som har gjort lærings -og socialiseringsfaciliteterne topklasse.

University of Wolverhampton er delt op i tre forskellige campusser med hver deres kollegie, som du kan læse om i boligsektionen.

Du kan læse på City campus, Walsall Campus eller Telford Campus som hver især har sine egne fordele. City Campus er som navnet indikerer - midt i byen-, som gør det til et vibrerende campus. Walsall Campus er særligt kendt for sine sports- og idrætsfaciliteter. Telford Campus er en historisk bygning, som huserer mange fuldtidsstuderende fra hele verden.

Om byen 🌇

Wolverhampton er en by beliggende midt i UK med tætte forbindelser til storbyen Birmingham. Wolverhampton har et indbyggertal på 212.000, og er kendt som en velholdt by med et venligt folkefærd.

Desuden er Wolverhampton kendt som en sand kultur hub. Det er hovedsageligt templerne af diverse trosretninger og det massive teater i byen med plads til over 1200 mennesker, der giver en multikulturel og urban vibe.

Wolverhampton har årligt ca. 1 million fritidsbesøgende turister grundet de venlige mennesker og utallige kulturelle aktiviteter. Til de shopping og madglade, er der over 600 butikker, barer, restauranter og caféer at nyde godt af. Man kan begive sig timevis i Wolverhamptons med to store shoppingcentre og deres indendørs- og udendørs markeder med alt fra håndlavede souvenirs til delikat mad.

Noget du absolut skal opleve under dit ophold i Wolverhampton, er en Premier League kamp hos det lokale professionelle fodboldhold, Wolverhampton Wanderers FC. Hjemmekampe på Molineux Stadium er kendt for sin vibrerende atmosfære, som er noget man kan mærke i byen når holdet spiller sine kampe på den absolut øverste fodboldscene.

Rammer lysten til en weekend getaway er man blot under en halv time fra storbyen Birmingham, 1,5 time fra Manchester og under 3 timer fra London.

Bolig 🏠

ON-CAMPUS

City campus

Vælger du University of Wolverhamptons egne kollegier på City Campus kan du vælge mellem City Standard som er delte studieboliger mens En-Suite muligheden er for dig, der vil have sin egen studiebolig.

Værelserne i "City Standard" deleboligerne er fuldt møblerede mens delekøkkenerne og badeværelser er rummelige og kommer med alle de nødvendige redskaber. Desuden er der fællesarealer til at socialisere med de boende medstuderende, som bliver rengjort af personalet på kollegiet for at frigøre tid til studerende.

Der er et fælles vaskerum tilgængeligt for alle studerende på kollegiet. Din sikkerhed på kollegiet er prioriteret 24 timer i døgnet med et fast security team, der sørger for at alt er, som det skal være. Derudover er der arrangeret gratis shuttle busser, som kan tage dig med til de forskellige campusser, så længe du har dit studiekort med dig.

I "En-Suite" er samme inventar inkluderet, blot med helt eget badeværelse.

Se mere her.

Walsall Campus

Bor du på University of Wolverhamptons egne kollegier på Walsall Campus, bor du i din helt egen En-suite studiebolig, med eget værelse og badeværelse.

Studieboligerne er fuldt møblerede mens delekøkkenet er rummeligt og kommer med alle de nødvendige redskaber. Desuden er der fællesarealer til at socialisere sig med de boende medstuderende, som bliver rengjort af personalet på kollegiet for at frigøre tid til studerende.

Der er et fælles vaskerum tilgængeligt for alle studerende på kollegiet. Din sikkerhed på kollegiet er prioriteret 24 timer i døgnet med et fast security team, der sørger for at alt er som det skal være. Derudover er der arrangeret gratis shuttle busser, som kan tage dig med til de forskellige campusser, så længe du har dit studiekort med dig.

Se mere her.

Telford Campus

Bor du på University of Wolverhamptons egne kollegier på Telford Campus, bor du i din helt egen En-suite studiebolig, med eget værelse og badeværelse.

Studieboligerne er fuldt møblerede, mens dele køkkenet er rummeligt og kommer med alle de nødvendige redskaber. Desuden er der fællesarealer til at socialisere med de boende medstuderende, som bliver rengjort af personalet på kollegiet for at frigøre tid til studerende.

Der er et fælles vaskerum tilgængeligt for alle studerende på kollegiet. Din sikkerhed på kollegiet er prioriteret 24 timer i døgnet med et fast security team, der sørger for at alt er som det skal være. Derudover er der arrangeret gratis shuttle busser, som kan tage dig med til de forskellige campusser, så længe du har dit studiekort med dig.

Se mere her.

OFF-CAMPUS

Unite Students

Unite Students er en troværdig studiebolig platform, hvor Heantun Point er en særlig populær mulighed for studerende i Wolverhampton.

Faktisk har et lokalt studenterråd gennem en spørgeskemaundersøgelse fundet ud af, at denne boligløsning var den mest populære udenfor campus.

Man får sin helt egen lejlighed med fuld møblering. Desuden er der stabilt Wi-Fi, fitnesscenter, fællesarealer og endda en mini-biograf til weekendhygge aftenerne. Der er fri adgang til vaskerirummet og 24/7 assistance af personale, hvis det skulle blive nødvendigt.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
University of Wolverhampton

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

University of Wolverhampton

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I love the university of Wolverhampton - it is my safe haven and is so beautiful in every sense of the word. I have had fantastic experiences in everything I have come across so far" - Stephanie H.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

University of Wolverhampton

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?