Velkommen til

Webster University Geneva

Der er kun et sted i verden der forbindes med kvalitet, banker, ure, superbiler og luksus i verdensklasse, nemlig Geneva i Schweiz. Byen er kendt som Europas økonomiske knudepunkt og er blandt de mest veludviklede byer i verden. Trods forbindelsen med luksuriøsitet, byder Geneva på vaskeægte Schweizisk charme, utallige udendørsaktiviter og naturlig skønhed, der unægteligt kommer til at sætte præg på din personlige ro. Lad den rene luft, bjergudsigt og den charmerende arkitektur være dagligdagens velværepleje.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

Webster University Geneva blev etableret i 1978 som et amerikansk akkrediteret universitets campus med fokus på engelsk underviste studier i højeste kvalitet. Dette har gjort universitetet til et globalt respekteret universitet, hvilket har været med til at tiltrække over 500 studerende fra 90 forskellige lande til det unikke campus.

For at gøre din akademiske oplevelse til den bedst mulige kvalitetsmæssigt, bliver alle klasser undervist i mindre hold for at engagere studerende under undervisningen. Desuden er der høje krav for underviserne, som er højt kvalificerede og kommer fra 25 forskellige lande med solid erhvervserfaring indenfor deres undervisningsområde.

Undervisningen foregår i særdeles moderne lokaler, hvor der er rig mulighed for at finde fag indenfor sociologi, humanisme, business, informationsteknologi, management, medievidenskab, psykologi, marketing og naturligvis hvad Schweiz er kendt for, økonomi og finans.

Campus er placeret i smukt og sikkert landskab på et intimt og hyggeligt campus, hvor man har gode omstændigheder for at stifte nye bekendtskaber, venner og netværk for livet.

Om byen 🌇

Geneva er i den grad mere end de velkendte traditionelle schweiziske chokolader, oste og banker. Beliggende ved det ikoniske Lake Geneva, finder man et af klodens økonomiske knudepunkter, der har tiltrukket multinationale virksomheder og organisationer til byen med 500.000 indbyggere.

Her er seriøs luksus i verdensklasse ikke er et sjældent syn. Andet kan man ikke forvente i superbankerne og Rolex's hjemby, hvor bybilledet ofte er præget af millimeter-perfekte skræddersyede jakkesæt og superbiler.

For internationale studerende er det blot et positivt element, da Webster University Geneva og selve byen Geneva's høje standarder giver dig en kæmpe fordel på CV'et.

Det er der mange internationale studerende såvel som internationale forretningspersoner, der har fundet ud af gennem tiden, hvilket har gjort byen i hjertet af Europa til et internationalt diversificeret område, hvor 25% er internationale studerende og hele 40% er såkaldte expats.

Grundet byens internationale diversitet finder mange europære det ganske nemt at tilpasse sig i Geneva, hvor fransk primært er hovedsproget, men engelsk er benyttet hyppigt over det hele.

Du bestemmer derfor helt selv om du vil fokusere på at forbedre dit engelske, gå så langt at lære fransk eller sågar at tage et helt tredje sprog med dig hjem, da Schweiz som bekendt også benytter sproget Schweizerdeutsch, som læner sig op af tysk.

Hvad der gør Geneva unik er i særdeleshed den attraktive udendørs livstilskultur, der er muligt at opleve for de eventyrslystne naturelskere. Grundet Genevas fabelagtige placering mellem de snefyldte alper og det grønne Jura Mountains, kan man få noget adrenalin, ved at stå på ski, snowboarde eller glacier-hiking. Desuden bliver du ikke snydt for muligheden for mountain biking, klatring og endda paragliding.

Hvis man på rekordtid når at opleve Genevas oplevelser, er det værd at nævne at byen er blandt de bedst forbundne byer til resten af Europa, og utroligt tæt på Frankrig, hvis man ønsker en lille getaway weekend.

Bolig 🏠

On/off-campus

Studerende på Webster University Geneva har muligheden for at bo på The Les Berges du Rhone, som er universitetets studieboliger beliggende i hjertet af downtown Geneva.

Selve boligerne er en-suite lejligheder med eget badeværelse og køkken. Man har mulighed for at få sit helt eget værelse, men der er stor rift om disse og man bør regne med at skulle betale en høj husleje. Generelt bliver man placeret i et dobbeltværelse, hvor man bor med en roommate.

Man får sin egen seng med lagen, skrivebord og garderobeskab inkluderet i værelserne. Der er gå-distance til diverse restauranter, caféer og dagligvarebutikker. Byens centrum er blot en 10-minutters togtur fra boligerne. Derudover er campus er 25-minutters togtur fra studieboligerne, hvilket betyder at du er strategisk placeret i midten af de steder, hvor studerende generelt hygger og socialiserer sig med hinanden.

Desuden inkluderer faciliteterne Wi-Fi, vasketøjsfaciliteter, student lounge, sikkerhedskameraer, vagter, bolig koordinatorer, spillerum, fitness rum og nem adgang til offentlig transport.

Se mere her.

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Som Uniclub+ medlem får du endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste, du kan søge.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Ikke Nødvendig ✅

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Webster University Geneva

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Webster University Geneva

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Intet mindre end et mirakel for ægte naturelskere.

Intet mindre end et mirakel for ægte naturelskere.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
“Through studying abroad I gained a lot of independence and confidence. I also gained a lot of academic benefits by hearing new ideas and others point of view in Geneva” - Madison W.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Webster University Geneva

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?