Velkommen til

Yamanashi Gakuin University

Blot 90 minutter fra det evigt vibrerende Tokyo finder man den mindre studieby, Kofu. Byen er kendt for at være beliggende ved Japans mest kendte UNESCO verdensarv, Mount Fuji. Udover den evigt smukke udsigt til landets højeste bjerg, som for mange har givet hiking minder for livet, er Kofu kendt for at være Japans centrum for vinproduktion. Er man til gudbenådet natur, en mindre togtur fra verdens livligste hovedstad og sushi kombineret med vinsmagning, er Kofu helt sikkert noget for dig.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Kigger man ned på området under legendariske Mount Fuji finder man Yamanashi Gakuin University, som i sandhed er et universitet med et globalt perspektiv. Universitetets knap 4000 studerende, hvoraf 57% er internationale studerende fra over 40 lande. Det globale perspektiv reflekteres også i undervisernes baggrund, hvor 88% af lektorerne er uddannet i udlandet.

Campus er moderne og ligger op til multikulturel læring omgivet af et smukt traditionelt japansk miljø i skyggen af Mount Fuji. Trods det traditionelle japanske miljø er universitetet baseret på det amerikanske system og alt undervisning foregår på engelsk. Det er værd at nævne, at Yamanashi Gakuin University blot tilbyder study abroad semestre og en håndfuld hele bacheloruddannelser.

Undervisningen foregår i forholdsvis mindre klasser, for at studerendes læring er i absolut fokus. Yamanashi Gakuin University sætter desuden stor lid i at integrere studerende i den Japanske kultur. Derfor afholdes, der ved siden af studiet, undervisning og workshops der giver dig den unikke mulighed for at få det bedste ud af værtslandet.

Med universitetets diverse workshops, studenterorganisationer, moderne faciliteter og studieboliger på campus med 3 måltider om dagen har man de ultimative forudsætninger, for at gøre sit udlandsstudie i Japan til en tid der kommer til at sætte et evigt aftryk i dit liv. Det skal i øvrigt nævnes, at 40 tidligere studerende fra universitetet er tidligere OL deltagere.

Om byen 🌇

Yamanashi Gakuin University er beliggende i Kofu, hovedstaden i Yamanashi-præfekturet i Japan. Yamanashi er velkendt for sine smukke bjerge, søer, historiske steder, vandrestier, frugtplantager og vinmarker, mens det ikoniske Mount Fuji er byens kulisse. Byen er kendt for at være afsindigt idyllisk, som gør Kofu til det perfekte sted at nyde den varierede skønhed i Japans fire årstider.

Yamanashi, også kendt som Japans frugtrige, er famøst for at være hjemstedet for japansk vin. Et bredt udvalg af friske, lokalt dyrkede grøntsager og frugter er let tilgængelige, og studerende kan lagre jordens friskeste vitaminer i kroppen efter frugtplukning på de lokale gårde. Har man en forkærlighed for vin, må man under alle omstændigheder ikke gå glip af vinsmagningen på de mange vingårde i området.

Har man brug for at slå sig løs kan man nyde godt af de lokale begivenheder som forskellige markeder, kulturelle parader og fyrværkerifestivaler afholder hele året rundt.

Hvis vinsmagningen vækker den indre eventyrlystne sjæl i dig, er man blot 90 minutters togtur fra verdens mest folkerige metropol, Tokyo. Her er udvalget af underholdning, shopping, gourmetmuligheder og ikke mindst nattelivet helt og aldeles ubeskriveligt.

Bolig 🏠

On-Campus

Studerende kan bo på de smukke studieboliger på campus, hvoraf nogle af boligerne har udsigt til Mount Fuji. Man har som udgangspunkt sit eget soveværelse og deler badeværelse, køkken og fællesarealer med de medstuderende.

Studerende der bor på campus boligerne får inkluderet 3 varme måltider alle hverdage i bygningens store kaffeterie.

I studieboligerne på campus bor der en god blanding af japanske og internationale studerende, som gør at fællesrummene udstyret med TV, spilleområde, musikstudie og study lounges er de ultimative steder at få venner fra hele verdenen.

Se mere om On-Campus boligerne her

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Yamanashi Gakuin University

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Yamanashi Gakuin University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"A american style college teaching completely in english is extremely rare in Japan. The campus has complete facilities and professional teachers. We can get all the information we need through the school’s campus network" - Haoze L.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Yamanashi Gakuin University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?