Velkommen til

Yasar University

Til dig der leder efter en destination der tilbyder kilometerlang kyst, solrigt klima, SU venlige leveomkostninger, delikat madkultur, kulturel diversitet og kvalitets- og prestigefyldt undervisning, så har du ramt jackpot. Alt dette kan du nyde godt af med et studieophold i Tyrkiets perle, Izmir. Selvom Izmir er kendt som et business hotspot, er byen også kendt for sin laid-back atmosfære og moderne omgivelser.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

I landet, hvor Europa møder Asien befinder universitetet Yasar University i kystbyen Izmir sig. Dette prestigefyldte tyrkiske private universitet er beriget med moderne faciliteter, internationalt perspektiv og et åbentsindet miljø for internationale studerende.

Yasay University, er fokuseret på de enkelte studerende, og af den grund foregår undervisningen i hold, for at kunne sætte de studerende i fokus. Da Yasar University er et prestigefyld og internationalt miljø foregår alt undervisning på engelsk i moderne klasselokaler.

Universitetets primære hovedcampus ved navn “The Selcuk Yasar Campus” er udrustet med Study lounges, laboratorier til hver afdeling, studios og klasseværelser med avanceret teknologi. Oveni i dette, udbyder universitetet utallige “student clubs” kreeret af studerende i diverse områder såsom kultur, kunst og sport for at give studerende mulighed for at tage del i kurikkulære aktiviteter

Om byen 🏙️

Selvom Izmir er at af verdens ældste byer, kombinerer den smukke kystby historisk kulturarv med en moderne livstil, som sidenhen har udviklet sig til et knudepunkt for multikulturalisme.

Som havneby og kommercielt centrum for regionen, er Izmir blevet kendt som en by i bragende udvikling og velkvalificeret arbejdskraft grundet den store volumen af import og export.

Der er mulighed for effektiv og budgetvenlig offentlig transport gennem deres metroer, busser og sågar færgenetværk, når du skal frem og tilbage fra Campus og diverse oplevelsesrige aktiviteter i byen.

Disse er der rig mulighed for med Izmirs 300 dages solskinsvejr og beliggenhed ved smukke kystlinjer, strande, bjerge, historisk kulturarv og massere af begivenheder og festivaler.

Bolig 🏠

Da Yasar University ligger centralt i Izmir og er et kendt studiemiljø område, findes der mange gode boligmuligheder i området. Vi foreslår dog at slå dig ned på selve Yasar University ́s splinternye “Halls of Residence”.

Dette er universitetet eget kollegie bygget 5 minutters gå gang fra campus. Studerende bliver budt på et moderne, sikkert og komfortabelt studiemiljø, hvor der løbende også bliver sørget for underholdningsmuligheder.

Værelserne er forsynet med alle de basale møbler, køleskab, skrivebord og hurtigtwi-fi. I området er der nem adgang til et supermarked, vasketøjs område og en hæveautomat.

Fællesarealerne byder på afslapnings- og study lounges, hvor man kan hænge ud med de andre studerende med yderligere mulighed for et spil bordtennis, billiard og fitnesscenter.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Visumsfrit i 90 dage 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Yasar University

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Yasar University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Forvent en god levestandard på SU.

Forvent en god levestandard på SU.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I really like the excellent sports opportunities – basketball, sailing, scuba diving, martial arts, trekking" - Seda P.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Yasar University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?