Velkommen til

Yasar University

Til dig der leder efter en destination der tilbyder kilometerlang kyst, solrigt klima, SU venlige leveomkostninger, delikat madkultur, kulturel diversitet og kvalitets- og prestigefyldt undervisning, så har du ramt jackpot. Alt dette kan du nyde godt af med et studieophold i Tyrkiets perle, Izmir. Selvom Izmir er kendt som et business hotspot, er byen også kendt for sin laid-back atmosfære og moderne omgivelser.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

I landet hvor Europa møder Asien befinder universitetet Yasar University i kystbyen Izmir sig. Dette prestigefyldte tyrkiske private universitet er beriget med moderne faciliteter, internationalt perspektiv og et åbentsindet miljø for internationale studerende.

Yasay University er fokuseret på de enkelte studerende, og af den grund foregår undervisningen i hold for at kunne sætte de studerende i fokus. Da Yasar University er et prestigefyld og internationalt miljø foregår alt undervisning på engelsk i moderne klasselokaler.

Universitetets primære hovedcampus ved navn “The Selcuk Yasar Campus” er udrustet med Study lounges, laboratorier til hver afdeling, studios og klasseværelser med avanceret teknologi. Oveni i dette, udbyder universitetet utallige “student clubs” kreeret af studerende i diverse områder såsom kultur, kunst og sport for at give studerende mulighed for at tage del i kurikkulære aktiviteter

Om byen 🏙️

Selvom Izmir er at af verdens ældste byer, kombinerer den smukke kystby historisks kulturarv med en moderne livstil, som sidenhen har udviklet sig til et knudepunkt for multikulturalisme.

Som havneby og kommercielt centrum for regionen er Izmir blevet kendt som en by i bragende udvikling og velkvalificeretarbejdskraft grundet den store volumen af import og export.

Der er mulighed for effektiv og budgetvenlig offentlig transport gennem deres metroer, busser og sågar færgenetværk når du skal frem og tilbage fra Campus og diverse oplevelsesrige aktiviteter i byen.

Disse er der rig mulighed for med Izmirs 300 dages solskinsvejr og beliggenhed ved smukke kystlinjer, strande, bjerge, historisk kulturarv og massere af begivenheder og festivaler.

Bolig 🏠

Da Yasar University ligger centralt i Izmir og er et kendt studiemiljø område, findes der mange godeboligmuligheder i området. Vi foreslår dog at slå dig ned på selve Yasar University ́s splinternye “Halls of Residence”.

Dette er universitetet eget kollegie bygget 5 minutters gå gang fra campus. Studerende bliver budt på et moderne, sikkert og komfortabelt studiemiljø, hvor der løbende også bliver sørget forunderholdningsmuligheder.

Værelserne er forsynet med alle de basale møbler, køleskab, skrivebord og hurtigtwi-fi. I området er der nem adgang til et supermarked, vasketøjs område og en hæveautomat.

Fællesarealernebyder på afslapnings- og study lounges hvor man kan hænge ud med de andre studerende med yderligere mulighed for et spil bordtennis, billiard og fitness center.

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dække hele eller dele af hele studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Uniclub+ brugere får endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste de kan søge.

Se her hvordan

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Nødvendig 🔖

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Yasar University

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Yasar University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Forvent en god levestandard på SU.

Forvent en god levestandard på SU.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I really like the excellent sports opportunities – basketball, sailing, scuba diving, martial arts, trekking" - Seda P.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Yasar University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?